Radić odabrao odbojkaše za kvalifikacije

0

Selektor juniorske reprezentacije Crne Gore Dejan Radić, odredio je spisak odbojkaša za pripreme za prvu rundu Zonskih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koja će se odigrati od 11. do 13. januara u Rumuniji.

Pored domaćina i naše selekcije, na turniru će igrati još i reprezentacije Turske i Bugarske, a samo pobjednik će izboriti direktan plasman u završnoj rundi.

U 2. rundi kvalifikacija iz Balkanske odbojkaške asocijacije mogu igrati maksimalno tri reprezentacije, s obzirom da su Srbija i Grčka organizatori prvenstva Evrope u ovoj konkurenciji. Druga runda kvalifikacija će se odigrati od 4. do 7. aprila, a žrijeb će se obaviti u februaru 2024.

Okupljanje Crvenih zakazano je za 2. januar u hotelu Verde u Podgorici.

RADIĆEV SPISAK – TEHNIČARI: Avram Božović (Budućnost), Luka Milošević (Budućnost); KOREKTORI: Luka Lojić (Budućnost), Kosta Poleksić (Budućnost); PRIMAČI SERVISA: Lazar Cimbaljević (Jedinstvo), Nikola Vukčević (Top volej), Vuk Stanojević (Budućnost), Filip Milosavljević (Budva); SREDNJI BLOKERI: Nikola Đurović (Jedinsto), Srđan Petrović (Jedinstvo), Stefan Petričević (Budućnost), Jovan Drešić (Galeb); LIBERA: Damir Ćatović (Jedinstvo) i Aleksa Radić (Budućnost).

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.