Dnevni horoskop

0
  • Ovan

    Ovaj dan mo­že obe­le­ži­ti ko­n­fli­k­t­na si­tua­ci­ja s na­dre­đe­nim. Si­tua­ci­ja će za­h­te­va­ti ko­m­pro­mis. Pro­la­zi­te kroz pe­riod kri­ze po­ve­re­nja u od­no­su s par­t­ne­rom. Oče­ku­je vas va­žan raz­go­vor u pri­li­č­no za­te­g­nu­toj at­mo­s­fe­ri. Gla­vo­bo­lja.

  • Bik

    Va­žan po­slov­ni sa­sta­nak. Ak­ce­nat je na pre­go­vo­ri­ma i skla­pa­nju no­ve sa­ra­d­nje. Mo­gu­će je pot­pi­si­va­nje ne­kog spo­ra­zu­ma. Ne­ga­ti­van ko­men­tar mo­že da vas izba­ci iz ta­k­ta. Ne­mo­j­te se da­nas upu­šta­ti u bi­lo ka­kvu ra­spra­vu. Mo­guć pro­blem sa žu­č­nom ke­som.

  • Blizanci

    Blis­ki su­sret ne­ga­ti­v­nih pla­ne­ta mo­že da za­ma­gli va­še vi­di­ke i spo­sob­nost pro­ce­nji­va­nja po­slov­ne si­tua­ci­je. Izla­zak s pri­ja­te­lji­ma do­ne­će vam pri­li­ku da upo­zna­te fa­tal­no pri­vla­č­nu oso­bu s ko­jom ubr­zo mo­že­te ući u ve­zu. Ne­r­vo­za.

  • Rak

    Do vas mo­gu do­pre­ti ne­ke sple­t­ke, a bi­će vam te­ško da za­dr­ži­te rea­k­ci­je. Pos­to­ji mo­gu­ć­nost da pre­ki­ne­te jed­nu sa­ra­d­nju. Oče­ku­je vas po­če­tak stra­stve­ne lju­bav­ne ve­ze sa oso­bom u ko­ju ste se za­lju­bi­li na pr­vi po­gled. Po­tre­b­na vam je bi­la ko­ja fi­zi­č­ka ak­ti­v­nost.

  • Lav

    Ovaj pe­riod će vam do­ne­ti uspeh u po­slov­nim pre­go­vo­ri­ma sa inos­tran­stvom. Oslo­ni­te se što je mo­gu­će vi­še na svo­ju in­tui­ci­ju. Vaš od­nos s par­t­ne­rom sve vi­še do­bi­ja na kva­li­te­tu. Iz­me­đu vas vla­da­ju lju­bav i po­ve­re­nje. Pad imu­ni­te­ta.

  • Devica

    Ovaj pe­riod do­ne­će vam uspeh uko­li­ko se ba­vi­te ugos­ti­te­lj­stvom, pro­sve­tom ili di­za­j­nom. Oče­ku­je vas na­pre­dak u ka­ri­je­ri. Pe­riod ka­da mo­že do­ći do pro­ble­ma u ko­mu­ni­ka­ci­ji s par­t­ne­rom. Mo­gu­ći su nes­po­ra­zu­mi. Sma­nji­te pre­ko­me­ran unos ka­fe.

  • Vaga

    Ovaj pe­riod mo­že da vam do­ne­se pre­ve­li­ki broj oba­ve­za i ose­ćaj pri­tis­ka da pos­ti­g­ne­te ne­real­ne ro­ko­ve. Vaš od­nos s par­t­ne­rom mo­že da bu­de na po­se­b­nom ispi­tu. Mo­gu­će su par­t­ne­ro­ve lju­bo­mor­ne sce­ne. Po­tre­b­na vam je lju­bav pre­ma ku­ć­nom lju­bi­m­cu.

  • škorpija

    Ovaj dan po­sve­ti­će­te or­ga­ni­za­ci­ji po­slo­va­nja i utvr­đi­va­nju prio­ri­te­ta na spis­ku oba­ve­za. Za­vr­še­tak du­go­ro­č­nog pro­je­k­ta. Po­ja­ča­na po­tre­ba za lju­ba­vlju pod­sta­k­nu­će Ško­r­pi­je da po­tra­že i pro­na­đu svo­ju srod­nu du­šu što pre. Odli­č­no se ose­ća­te.

  • Strelac

    Da­nas se vi­še oslo­ni­te na sa­ve­te ko­le­ga što se ti­če po­te­n­ci­jal­nih ula­ga­nja. Pos­to­ji ve­li­ka mo­gu­ć­nost po­gre­šne pro­ce­ne. Pre­ko­ra­če­nje gra­ni­ce pri­ja­te­lj­stva sa oso­bom ko­ju ste ne­dav­no upo­zna­li obe­le­ži­će ovaj pe­riod. Pra­te vas stal­ne mi­gre­ne.

  • Jarac

    Po­slov­ni sa­sta­nak to­kom ovog da­na mo­že bi­ti dos­ta na­po­ran, ali će­te se izbo­ri­ti s te­škim pre­go­va­ra­či­ma. Slo­bod­ne Ja­r­če­ve oče­ku­je su­sret sa oso­bom ko­ja im je mno­go zna­či­la u pro­šlos­ti. Ob­na­vlja­nje lju­bav­ne ve­ze. Reu­mat­ske te­go­be.

  • Vodolija

    Ovaj pe­riod ni­je pre­po­ru­č­ljiv za ri­zi­č­ne in­ve­sti­ci­je. Bu­du­ći da će­te bi­ti sklo­ni po­gre­šnim pro­ce­na­ma, kru­p­ne odlu­ke odlo­ži­te za ka­sni­je. Slo­bod­ne Vo­do­li­je u ovom pe­rio­du mo­gu da upo­zna­ju svo­ju srod­nu du­šu na ne­kim pu­to­va­nji­ma. De­ge­ne­ra­ti­v­ne pro­me­ne na zglo­bo­vi­ma.

  • Ribe

    Ovaj dan mo­že da pro­te­k­ne u zna­ku uspe­šnog po­slov­nog do­go­vo­ra s po­slov­nim sa­ra­d­ni­ci­ma iz inos­tran­stva. Slo­bod­ne Ri­be ima­će bro­j­ne pri­li­ke da upo­zna­ju veo­ma pri­vla­č­ne oso­be, ta­ko da su mo­gu­će bro­j­ne lju­bav­ne avan­tu­re. Sma­nji­te unos ma­sne hra­ne.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.