Bahar: U prethodnim derbijama smo bili bolji, sada želimo da i rezultat to isprati

0

Crvena zvezda više od sedam godina nije pobijedila u Humskoj. Ako ikad može da prekine negativnu tradiciju onda je to sjutra od 18 časova u zaostalom meču devetog kola Superlige Srbije. Partizan je iz godine u godinu sve lošiji, ove sezone i kada dobija – muči se. Sa druge strane crveno-bijeli imaju najskuplji tim u istoriji.

Analizirali smo rivala, kao što pripremamo sve velike utakmice. U prethodnim derbijima Zvezda je bila mnogo bolja, ali rezultat to nije ispratio. Zato moramo da se pripremimo i na terenu pokažemo da smo bolji”, istakao je trener Crvene zvezde, Barak Bahar na konferenciji za medije.

Na pitanje da li je razgovarao sa Upravom i dobio neku vrstu „ultimatum” o značaju pobjede u derbiju, koji bi mogao da odredi i njegov ostanak na klupi, izraelski trener je rekao:

Ne, nije potrebno da mi neko kaže, znam koliko je derbi važan i meni i navijačima i klubu”, naveo je Bahar.

Prema njegovim riječima, Aleksandar Katai, koji je često bio čovjek odluke u derbijima, biće starter.

Istovremeno, za mladog Jovana Mijatovića to nije htio da potvrdi.

Zbog povrede u konkurenciji nije Mirko Ivanić.

Mijatović je igrač koji sjajno radi i pred kojim je svakako velika budućnost. Ne mogu baš da vam izdiktiram cio tim”, kroz osmijeh je rekao Bahar i dodao da će poslije posljednjeg treninga znati kakva je situacija sa Šerifom Endiajeom i da on ima povjerenja u njega, uprkos brojnim promašajima u Ligi šampiona i kritika na njegov račun.

http://

Standings provided by Sofascore

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.