I Milatović se pridružio horu napada na Mandića: Posjeta Beogradu loša poruka!

11

I predsjednik Crne GoreCrne Gore Jakov Milatović priključio se horu DPS-a i URE u napadima na predsjednika Skupštine Andriju Mandića i kazao kako smatra da Mandiću nije bilo mjesto sinoć ni u jednom izbornom štabu u Srbiji i da je to loša poruka.

Predsjednik Skupštine Crne Gore i lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić, sinoć je u Beogradu prisustvovao obraćanju predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u štabu liste „Srbija ne sme da stane“, koju predvodi Srpska napredna stranka.

“Vidio sam to sinoć. Mislim da je to pitanje lične I profesionalne odgovornosti gospodina Mandića. Ja mislim da predsjedniku Skupštine Crne Gore nije sinoć bilo mjesto u izbornom štabu bilo koje partije u Srbiji, ali u svakom slučaju kao što sam rekao to je pitanje profesionalne i lične odgovornosti gospodina Mandića”, kazao je Milatović novinarima na Cetinju.

Poručio je da svakako poruka nije bila dobra.

11 Comments
  1. Zdravko Stanišić komentariše

    Pa šta bi trebalo da kaže.? Manda je sinoć bio tamo jer mora. Dug je dug.

  2. mornar komentariše

    A kad politicari iz Srbije dodju na tvoju inauguraciju onda moze, onda je sve u redu ???.
    Pa zar i ti Milatovicu ?.
    Izglada da je fašizam i šovinizam zarazna bolest !.
    Pametni politicari ponekad i nešto precute !.
    Glupi se odmah javljaju, pokazuju ciju stranu vuku i na cijim koncima vise !.

  3. Sfinga komentariše

    Vidi vidi ko se javlja. Ti si šurovao s Vučićem nedavno, nije ti tada smetalo da ispijaš vina, pjevaš i jedeš s njim. Nemaš pravo da komentarišeš g. Mandića.

  4. Slonče komentariše

    Gospodin Andrija Mandić je ljudska veličina za sve ove novokomponovane političare koji pokušavaju da mu mjere svaki potez. Od g. Mandića samo možete da učite šta znači biti pravi državnik!

  5. Rokica29 komentariše

    E sram vas bilo bi….e, da je bio da podži Bajdena vi bi ste bili zadovoljni.
    IZRODI !

  6. ...? komentariše

    Vala Zdravko i ti ga pretjeruješ. Presraste više, mi srbi iz CG nemamo nikakve dugove, mi volimo Srbiju i čovjeka koji digao srbiju na noge. Bravo Mandiću.

  7. Aziz Arslan komentariše

    Salje se losa poruka jer Srbija nije Vucic, a srpski narod nisu naprednjaci.
    Toliko ima postenog i rodoljubivog svijeta u Srbiji koji nije za Vucica,

    1. Q komentariše

      Sav posten svijet je za Vučica samo su govnari za Nasilnu Srbiju i Đilasa.

  8. Dobrilo komentariše

    Za Jakova licno mislim da je zalutao u politiku, ili ga je neko natjerao. Spaja i njegovi mu rade o glavi, a on proizvodi nove neprijatelje, suludo brate Jakove!

  9. Q komentariše

    Govno Spajić govno Milatović obadva ostala iza Prvoprekrečenog kad se uneredio pa smrde na DPS obadvojica.

  10. LOLA CG komentariše

    I od predsjednika, mnogo je. Gospodine Milatoviću, Vama Vučić nije drug iliti prijatelj ( jer ne znam koja riječ Vam godi) pa ste i pjevali sa Vuciće, jeli i pili, srecno i vidno raspolozeni.
    Vi bi sada da određujete kretanja ljudi, ali koji su Srbi i govore Srpskim jezikom.
    Najbolje da ste ga ocekivali kod spomenika Toni Blera sa Kurtijem u Pristini ( a posto je Kurti iz ovog kraja- nista strasno, samo je jezivo); sta bi komentarisali da ste ga vidjeli na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu ili na ćevape sa Izetbegovičem na Bas Carsiji u Sarajevu. Dakako, za Vas bi bila osvjezavajuća poruka i da se u Tirani digodio g.Mandić sa Edi Ramom. E, pa, eto nije:…“ IGRALE SE DELIJE…“ I SASVIM PRIRODNO!!!
    Lijepo je davno neko rekao na iskazanij “ ljubavi“ prema Srbima=“ Da, da, ali nema vrba, koliko ima Srba!“. Vi kao predsjednik svih građana ste se „malo“ presauhoval: Vi treba da budete kosmopolita, a ne zarač da vatru cačkate.
    A STA MI DA MISLIMO O TAMO ONIM KOJE CEKATE NA POPIS, SRBI NISU SIGURNO. Zasto ste odlozili totalno ne organizovan popis? I tu ste vi politicari vjesto stavili akcenat na krvno srodstvo- braću i sestre/ Srbe i Crnogorce/ a manipulativno izjegli popis imovine! To je bilo kljucno: bez gaća i košulja, „tasnji i mašnji“ postali su enormni bogataši. Cak i Forbsova lista ih prepoznaje.
    SAMO SLOGA SRBINA SPAŠAVA!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.