„Patriotizam“ crno na bijelo: Podgorički Vodovod davao pare crnogorskim navijačima da navijaju protiv Srbije

2

Podgorički Vodovod i kanalizacija plaćao je crnogorskim navijačima da navijaju na martinovskim utakmicama protiv Bugarske i Srbije.

U rješenju koje je 17. marta potpisao bivši direktor podgorička Vodovoda Filip Makrid vidi se da je to lokalno preduzeće uplatilo NVO „CRNOGORSKI NAVIJAČI“ – OLD BOYS 100 evra za bodrenje crnogorske fudbalske reprezentacije protiv Bugarske 24. marta i Srbije 28. marta.

 

 

 

 

Ovo je samo dokaz koliko je DPS-ovo crnogorčenje postalo profesija. U državu u kojoj se ne igra profesionalna fudbalska liga, imamo profi fudbalske navijače.

Tzv. navijači koji sebe predstavljaju kao čuvare crnogorskog obraza i časti traže novac od javnog preduzeća za bodrenje voljene reperezentacije. Da bi usred Podgorice došli da navijaju za svoju zemlju oni traže apanažu. Nije im dovoljno jak motiv da dođu pod Goricom i podrže Crnu Goru bio gostovanje „okupatorske“ reprezentacije  Srbije, već isključivo evri uplaćeni na tekući žiro račun. Uvidjela je grupa crnogorskih domoljuba da se ljubav prema domovini može i naplatiti, pa su, ponukani iskustvom sa Zapada, osnovali NVO na čiji račun se slivaju uplate DPS-ovih preduzeća. Nije im dovoljno što uglavnom ne plaćaju ulaznice za sportske događaje, već za prisustvo na istim traže novčanu pomoć. Tipično DPS-ovski.

Na ovaj način su se decenijama organizovali i simpatizeri DPS-a koji iz domova nisu htjeli da provire dok im se u kovertama ne isporuči novac za gorivo i sendviče.

I na kraju možemo samo pomisliti kolikim svotama su ovim profesionalizovanim navijačima džepove punile DPS-ove firme (tipa Bemaksa).

 

2 Comments
  1. ivan komentariše

    daj ne serite vise

  2. Milo Jasa komentariše

    Ma fafajte ga vi nama.Kad se ođe igrao futbal vi ste se širom šumadijskih livada,pašnjaka i njiva okretali za govedima,prije će ipak biti da su se goveda za vama okretala da se ne izgubite uz zvuke usmrđele frule,i razmišljali ste o tome da li se papir jede a čokolada bača?Jbg,ne može svako svašta da zna…bitno je da ste vi za ČITAVI CIVILIZOVANI SVIJET dobro shvaćeni,t.j.da ste vi srbi svi do jednoga genocidan soj/rasa.DA JE VJEČNA NAŠA/MILOVA „OAZA MIRA“ T.J. CRNA GORA,NJENA MORA,BRDA I PLANINE,OBALE,PLAŽE,HORIZONTI,IZLASCI I ZALASCI SUNCA NA PUČINE…NABIJEMO VAS MI DPS-ovci NA KUPČINE.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.