Lazar Ristovski: Srbija je velika i jaka samo onoliko koliko je mi budemo voljeli!

9

„Danas predsjenika Srbije Aleksandra Vučića podržava na stotine i hiljade umjetnika, glumaca, članova SANU. Nema sumnje da je on opravdao naša očekivanja“, kazao je proslavljeni srpski glumac i reditelj Lazar Ristovski.

On je na sinoćnjem skupu kazao da predsjednika Srbije podržava mnogo više njegovih kolega, ali ne smiju to da istaknu, jer kada god neko stane na njihovu stranu bude osuđen od „elitnih medija“.

„Iz njih najčešće stoje mala djela, a velika sujeta. Ljudi se valjda prema djelima mjere i vrednuju, a ne prema sujeti. Zato vam u lice govorim „niste nam dorasli“, rekao je on.

„Mi ne dijelimo ljude na elitu i seljake već na ljude i neljude. Mi nismo namrgođeni, mi ne mrzimo. A vama koji i njima koji su stalno namrgođeni, koji stalno mrze Srbiju – poručujem – budite malo mekši, malo bogobojažljiviji, Srbija je velika i jaka onoliko koliko je mi budemo voljeli“, istakao je glumac Lazar Ristovski.

„Malim ljudima, kakvi smo mi ovdje, ne smije biti oduzeto pravo da sanjaju velike snove“, zaključio je on.

9 Comments
  1. Roro komentariše

    Gubi Vučko za početak Beograd.

  2. Lana komentariše

    Narod bira one koji je poštuju i koji joj čini život boljim.Glasaće za ine koji imaju vidljive rezultate,a ne za one koji bi da im sve zaustave u zemlji i koji ih vredjaju i uniştavaju sve što su uradili, još bi da im prodaju Narod pamti opoziciji koliko su im uništili državu

  3. Milenko komentariše

    Volimo svoju zemlju i ne damo je đilasovcima koji žele da je prodaju!

  4. Maja komentariše

    Dela govore više od reči.Imali smo priliku da vidimo šta se je bilo 2012 godine dok je DJilas bio bitan, a imamo priliku da vidimo kako je stanje danas u vreme Vučića. Vucić stalno radi za ovu Državu što pokazuje svojim velikim delima, dok je DJilas ima veliku sujetu a skroz nikakva dela. Srbija je naša zemlja i bice jaka koliko je budemo voleli, zbog naše ogromne ljubavi Srbija stati nece.

  5. Ana komentariše

    Uvek mi je puno srce kada vidim kako neko podrži Vučića koji je proputovao svet i video i ovakve i onakve države i religije ali je ostao da živi i radi u našoj zemlji poput Laze Ristovskog. Kada vas ovako velika legenda podrži znate da ono što se borite daje plodom i da ste na pravom putu.

  6. Dejan komentariše

    Vucic se svakodnevno bori za svoj narod i svoju državu, bori se da napreduje ka boljoj budućnosti. Srbija nikada nece stati dok je Vucic na vlasti!

  7. Leposava komentariše

    Lazar Ristovski podseća nas da ljubav prema Srbiji igra ključnu ulogu u njenom prosperitetu

  8. Danica komentariše

    Jednostavna, ali snažna poruka Lazara Ristovskog o ljubavi prema zemlji inspiriše na razmišljanje o odnosu prema Srbiji

  9. Mima komentariše

    važna poruka o odgovornosti svakog pojedinca.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.