Jagodić-Kuridža: Moramo dobiti utakmicu u Čačku

0

Košarkaši Budućnost sa Kanarskih ostrva idu u Čačak gdje ih očekuje duel sa uvijek „ratobornom“ ekipom Borca.

„Plavi“ momci žele da se što prije vrate na pobjednički kolosjek nakon dva vezana poraza, od kojih svaki boli na svoj način.

Cedevita Olimpija je dobila Podgoričane tako što su vodili skoro cijeli meč, i to u poslednjim sekundama istog, dok je Gran Kanarija totalno nadigrala u drugom poluvremenu i nanijela težak i ubjedljiv poraz ekipi Andreja Žakelja.

Na Kanarskim ostrvima je Budućnost bila bez Flečera Megija. U međuvremenu su „plavi“  pojačali roster sa Jogi Ferelom, koji neće još biti u protokolu, ali sigurno da treba očekivati od nekadašnjeg NBA igrača da će imati snagu da doprinese svojim talentom u preokretu sezone.

Očekivanja od ovog rostera su bila velika i u Budućnosti se nadaju da će u nastavku sezone opravdati takva očekivanja.

Imali smo solidno prvo poluvrijeme protiv Gran Kanarije, gdje su protivnici pogodili sve šuteve a i dalje smo imali rezultatski priključak. Nismo uspjeli da iskontrolišemo utakmicu u drugom poluvremenu, napravili smo veliki broj grešaka na oba kraja terena. Protiv Borca u Čačku moramo pokazati reakciju, moramo dobiti utakmicu i daćemo sve od sebe da se spremimo na što bolji način. Imamo samo jedan dan za pripremu i u Čačku nije nikada lako igrati ali moramo da pokažemo reakciju, da pokažemo karakter i da se vratimo sa pobjedom u Podgoricu“, rekao je najiskusniji košarkaš Budućnosti, Marko Jagodić-Kuridža.

SATNICA – petak od 18 časova: Split – Krka, subota od 18: Igokea – Mornar, 19: Borac – Budućnost, 21: FMP – Partizan; nedjelja od 17: Cedevita Olimpija – Zadar, 19: Crvena zvezda – Cibona; ponedjeljak od 18: SC Derbi – Mega.

http://

Standings provided by Sofascore

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.