Petrušev ponovo u crveno-bijelom: Kingsi otpustili srpskog centra

0

Nije dugo trajala NBA karijera Filipa Petruševa. Sakramento Kingsi odlučili su da otpuste srpskog centra koji bi u narednim danima trebalo da se vrati u Evropu i potpiše novi ugovor. Olimpijakos ga čeka, dok je Crvena zvezda otvorila vrata svom bivšem košarkašu. Petrušev je označen prekobrojnim u Kaliforniji posle samo dva zvančina NBA nastupa, a informacije je plasirao najobavješteniji NBA insajder Adrijan Vojnarovski.

Kako stvari stoje, rođeni Beograđanin će ponovo obući dres crveno-bijele boje. Interesovanje grčkog velikana objelodanjeno je još tokom prethodne nedelje, ali je i prvi čovjek Crvene zvezde Nebojša Čović u podkastu „Miljanov korner“ predočio da bi beogradski tim rado ponovo vidio u svojim redovima momka koji je tokom minule sezone prosječno bilježio 10,7 poena i 5,2 skoka u Evroligi.

Čuo sam za to, kao i da je Olimpijakos da veoma pristojnu ponudu. Petruševu su vrata Crvene zvezde otvorene i sada, ali to je njegova i odluka njegovog menadžera. Da ne bude zabune, Miška Ražnatovića. Pa, neka odluče. Bez ljutnje, došao – ne došao“, rekao je Čović.

Ipak, djeluje da je povratak Petruševa na Mali Kalemegdan malo vjerovatan i da će Srbin krenuti put Pireja gdje ga, kako se pisalo prethodnih dana, čeka ugovor na 2+1 godinu.

Podsjećanja radi, Filip Petrušev je nedavno završio u Sakramentu pošto je bio dio trejda sa Los Anđeles Klipersima. Prvobitno je iz Filadelfija 76ersima otišao put grada Anđela kao dio trejda Džejmsa Hardena, da bi potom postao član Kingsa u čiju timsku rotaciju nije uklopio.

(mocart sport)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.