SC Derbiju dolaze zahuktali Cibosi

0

Košarkaši SC Derbija žele da se vrate na pobjednički kolosijek nakon loše predstave i poraza od Borca u Čačku. U petak od 21 sat u Podgorici gostuje Cibona.

Dolazi nam u goste Cibona, tim koji igra sve bolje, što su pokazali i sa pobjedama protiv Krke i Mornara. Mislim da su skoro sve utakmice do sada odigrali dosta čvrsto, agresivno, timski i sa dosta energije. Isto očekujemo sjutra i moramo da odgovorimo na tu agresivnost, pametno i isto sa velikom energijom. Samo tako možemo da računamo na pozitivan rezultat u petak veče”, rekao je šef stručnog štaba SC Derbi, Andrej Žakelj.

???

Krilni košarkaš Emir Hadžibegović se nadovezao.

Meč sa Cibonom je veoma važan za nas, na žalost nismo uspjeli u prošlom kolu da dođemo do pobjede i želimo da se vratimo u pobjednički ritam. Cibona je tokom sezone igrala mnogo bolje nego što su to rezultati pokazivali i u prethodna dva kola se mogu i vidjeti rezultati njihove igre. Imali su izuzetno težak raspored i radi se o velikom klubu tako da očekujem dosta težak meč. Radi se o ekipi sa dobrim bekovima, dosta šutiraju za tri poena i igraju pik-en-rol i biće potrebno dosta energije u defanzivi kako bi došli do pobjede. Nivo agresivnosti i čvrstine mora biti kao na početku sezone i vjerujem da na domaćem parketu možemo upisati novi trijumf i nastaviti da se borimo za što bolje mjesto na tabeli”, rekao je Hadžibegović.

SATNICA – petak: Split – Zadar (13), SC Derbi – Cibona (21); subota: Igokea – Budućnost (17), Borac – FMP Železnik (19); nedjelja: Mega – Krka (12); ponedjeljak: Cedevita Olimpija – Partizan (17.30), Crvena zvezda – Mornar (20).

http://

Standings provided by Sofascore

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.