Sraman propagandni film protiv Vučića na N1 kao primjer kampanje mržnje

33

Kada mržnja postane jedini politički adut, tada možemo vidjeti da se na televizijama koje emituju program u Srbiji i o Srbiji, ali porez ovde ne plaćaju, propagandni filmovi, sa naracijom u stilu arogantnih haških tužioca, lako postanu tema.

TV N1, bliske Draganu Đilasu, emitovala je sinoć sraman gebelsovski film u kome su najstrašnije napali predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Na prvi dan predizborne kampanje prikazan je ‘dokumentarac’ u kome se Vučić optužuje i za stvari sa kojima nema ama baš nikakve veze – i za sukob Vojislava Šešelja sa „studentima“ s početka devedesetih kada sadašnji predsjednik nije bio u politici; i za ubistvo Slavka Ćuruvije, a ponovljene su i stare, mnogo puta demantovane laži o tome da se Vučić radovao kada je Đinđić ubijen, da je nosio snajper iznad Sarajeva, da je umiješan u kriminal i da štiti ‘mafijaše’.

Optužili su šefa države i za to što pobjeđuje na izborima, jer je kao previše vlastoljubiv“, a jako su mu zamjerili i to što se izborne liste nazivaju po njegovom imenu. Ipak, nisu objasnili kako to on, tako „najgori“, na svim izborima pobjeđuje „najbolje i najljepše“.

Sve to predstavlja se kao ‘profesionalno’ i ‘objektivno’ novinarstvo? Može se zaključiti da je kampanja počela jako prljavo, a TV N1, baš kao i svi drugi njihovi brojni mediji na ovim izborima, u ovoj predizbornoj kampanji zaduženi su ne za informisanje, nego za prljavu, najprljaviju kampanju.

Dakle, u toku je opšti napad na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji treba da rezultira njegovim ubistvom i ubistvom njegove porodice.

33 Comments
  1. Cedomir komentariše

    Progon Vučića od strane tajkunskih medija,znak slabosti i nemoći ili paranoja!?

  2. Cedomir komentariše

    Sva nemoć opozicije se vidi u napadima na Vučića!Umesto da narodu ponude neki plan i program,oni narodu nude mrzim Vučića ideologiju!

  3. Cedomir komentariše

    Sa ovim što radi opozicija pokazuje svu svoju nemoć!U nedostatku argumenata i činjenicaoni pribegavaju bolesnim projektima.Narod obmanuti više ne mogu!?Jer narod ne veruje više u prazne priče!Narod veruje samo u dela!Iza Vučića stoje dela,zato mu narod veruje!

  4. Dusan komentariše

    Za ovo moraju što pre da odgovaraju pred zakonom.

  5. Keti komentariše

    Nastavlja se skandalozno ponašanje tajkunskih medija. Ovakvim napadima na Predsednika Srbije dotakli su dno.

    1. Sa komentariše

      Zaista nedopustivo ponasanje za svaku osudu treba pokazati bar malo postovanja prema predsedniku Srbije,ovakvo ponasanje govori sve o njima

  6. Maja komentariše

    Mrznja prema Vucicu je ogromna od atrane opozicije a to najbolje oalikavaju tajkunski mediji kampanjom koju vode.Po meni ovakav vid kampanje jw za svaku osudu!

  7. Aleks komentariše

    Sramno i za svaku osudu. E ovo je opozicija. Bruka i sramota! Nevidjeno zlo. Oni kao da nisu srpskog roda. Izdajice.

  8. Bubi komentariše

    Tajkunski mediji i opozicija izdali su svoju zemlju i svoj narod!

  9. Sara komentariše

    Ovaj propagandni film na N1 je očigledan pokušaj diskreditacije predsednika Vučića.

  10. Sara komentariše

    Napadi na predsednika Srbije na ovako prljav način nisu u skladu sa demokratskim vrednostima, a podrška demokratiji podrazumeva i poštovanje političkih protivnika.

  11. Sara komentariše

    Predsednik Vučić se suočava sa nepravednim optužbama, ali je inspirativno videti kako ostaje posvećen svojim ciljevima za bolji život građana uprkos tome.

  12. Sara komentariše

    Važno je istaći da se demokratija ogleda u otvorenom dijalogu, a ne u prljavim političkim igrama. Podržavam napore predsednika Vučića da ostanu fokusirani na suštinske teme.

  13. Sara komentariše

    Ovakvi propagandni filmovi samo ukazuju na nedostatak argumenata protiv predsednika, a demokratski dijalog zahteva jasne rasprave na osnovu činjenica.

  14. Sara komentariše

    Drago mi je videti da predsednik Vučić ostaje miran i posvećen svojoj misiji uprkos napadima. To je znak liderstva i demokratske stabilnosti.

  15. Sara komentariše

    Kritika medija, poput N1, treba da bude konstruktivna, a ne da se bazira na ličnim napadima. Demokratsko društvo zahteva raznovrsnost mišljenja.

  16. Sara komentariše

    U demokratiji je važno suočavati se sa suprotstavljenim stavovima, ali to ne bi trebalo da se pretvori u kampanju mržnje. Podržavam demokratske vrednosti koje predsednik Vučić zastupa.

  17. Sara komentariše

    Prljavi politički trikovi ne doprinose ozbiljnom demokratskom dijalogu. Podržavam predsednika Vučića u naporima da se bori za pravednost i istinu.

  18. Sara komentariše

    Optužbe koje se iznose u filmu na N1 zahtevaju ozbiljnu analizu i demokratski odgovor, umesto da se koriste kao sredstvo za destabilizaciju političke situacije.

  19. Sara komentariše

    Pozdravljam hrabrost predsednika Vučića da se suoči sa izazovima i ostanak dosledan svojim principima, što je ključ demokratskog liderstva.

  20. Sara komentariše

    U demokratiji se politički sukobi trebaju rešavati argumentima, a ne prljavim napadima. Podržavam demokratski pristup koji predsednik Vučić zastupa.

  21. Sara komentariše

    Važno je očuvati mir i stabilnost u društvu, a prljave kampanje ne doprinose ostvarenju tog cilja. Podržavam napore da se demokratski dijalog vrati na konstruktivan put.

  22. Sara komentariše

    Demokratija zahteva poštovanje svih građana i političkih lidera. Bez obzira na političke razlike, podržavam ideju da se dijalog vodi uz uzajamno poštovanje i demokratske vrednosti.

  23. Sara komentariše

    Arogantni ton propagandnog filma nije u skladu s demokratskim principima, a predsednik Vučić pokazuje zrelost i suverenost u suočavanju s takvim izazovima.

  24. Sara komentariše

    Optužbe koje su iznete u filmu deluju neosnovano i neetički. Podržavam otvorenost predsednika Vučića prema dijalogu i debati.

  25. Sara komentariše

    Demokratija podrazumeva slobodu medija, ali to ne znači podržavanje neopravdanih napada na predsednika i njegovu porodicu, kao što smo videli u ovom slučaju.

  26. Sara komentariše

    Važno je zadržati demokratski dijalog i izbegavati prljave političke igre, a podrška predsedniku Vučiću u ovom trenutku doprinosi očuvanju političke stabilnosti.

  27. Sara komentariše

    Sloboda medija je važna, ali ne sme se zloupotrebiti za širenje lažnih informacija.

  28. Sara komentariše

    N1 bi trebala imati odgovornost prema svojoj publici i pružiti objektivan i ravnotežan prikaz političkih događaja, umesto da se bavi prljavom kampanjom.

  29. Sara komentariše

    U demokratskom društvu, politički diskurs bi trebalo da bude konstruktivan, a napadi na predsednika i njegovu porodicu nisu u skladu s tim vrednostima.

  30. Sara komentariše

    Važno je napraviti razliku između konstruktivne kritike i prljavih političkih taktika, a predsednik Vučić zaslužuje poštovanje za dosadašnje napore u službi građana.

  31. Sara komentariše

    Kampanje mržnje ne doprinose izgradnji društva koje počiva na demokratskim vrednostima, a podrška predsedniku Vučiću je podrška demokratiji.

  32. Sara komentariše

    U vreme predizborne kampanje, važno je zadržati fokus na suštinskim pitanjima i izbegavati političke manipulacije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.