Ekskluzivno za vas – Meridianbet širi svoje poslovanje i u Podgorici!

0

Uzbudljive vijesti kruže Podgoricom – novo uplatno mjesto!

Sportska kladionica Meridianbet otvara još jedno, potpuno novo uplatno mjesto, u srcu grada! Da bi se to proslavilo časte vas za svaku uplatu nevjerovatnim bonusom od 10%!

Gdje nas možete pronaći?

Adresa: Palada, ul. Serdara Jola Piletića bb, Podgorica!

Sada ne morate više lutati gradom kako biste pronašli savršeno mjesto za klađenje i bonuse. Meridianbet Palada će biti vaša nova destinacija za sportske događaje i naravno, velike dobitke.

A to nije sve! Posjetite nas i otkrijte raznolik svijet klađenja, od vrhunske spotske ponude do fantastičnih kazino turnira. Meridianbet – imamo sve što vam treba.

Uz bonus od 10% na svaku uplatu, vaša sreća će dostići nove visine! Dođite i zabavite se s nama, a mi ćemo se pobrinuti da vaši dobici budu veći nego ikad prije.

Ukoliko niste Meridianbet korisnik, onda za vas imamo još poklona, za koje bi trebalo da znate. Naime, za sve novoregistrovane, BEZ USLOVA, Meridianbet poklanja čak 50€ bonusa + 10 besplatnih Win&Go rundi! Registruj se odmah i preuzmi svoj poklon dobrodošlice!

Na dan otvaranja imaćemo „Točak sreće“. Svi igrači koji budu prisutni imaće priliku da izvrte točak sreće i osvoje neki od sjajnih poklona.

Vidimo se u Meridianbet Palada – mjesto gdje zabave i dobitaka ima na pretek!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.