Krstović: U Beogradu će izaći 11 lavova

0

Nikola Krstović je crnogorski fudbaler o kojem se najviše priča, kako ovdje, tako i u regionu, pa čak i na Čizmi. Fantastičan početak sezone u Seriji A, odnosno četiri pogotka na sedam prvenstvenih mečeva u Italiji. Nabildovan samopouzdanjem snažni 23-godišnji ofanzivac u utorak će igrati na stadionu gdje nikada nije dobio pravu šansu, u domu Crvene zvezde, nekadašnjoj Marakni…

“Kao i svaka utakmica. Za mene je svaka bitna. Kad obučeš dres državnog grba, to ima posebnu ljubav i budi dodatnu želju. Igraću na terenu gdje sam proveo dvije godine, to jeste motiv da pružim maksimum, ali ništa se ne može sam bez dobrog tima – nadam se da ćemo biti pravi.”

Prisjetio se i Krstović meča u Podgorici…

“Zbog sitnica smo izgubili taj meč. Praktično smo bili bolji 80 minuta. Bilo je žala…Sjajna je bila atmosfera. Nijesmo imali sreću, a nju treba zaslužiti. Nadam se da ćemo je sada imati, pa makar odigrali lošiju utakmicu, kao što je bio slučaj protiv Bugarske. Zaslužili smo sreću i mislim da je sad pravi trenutak”, kaže fantastični napadač Lećea.

Krstović ističe da je teren jedino mjerilo:

“Na terenu moramo da pokažemo sve što treba. Najbitnije je da se pripremimo što bolje, da svako zna šta treba da radi. Da izađemo hrabro – jedanaest lavova i plus igrači koji su na klupi i koji će ući da budu svi pravi. Želimo pozitivan rezultat, a to je pobjeda.”

Cijeni i rival sve što je uradio Nikola Krstović u Italiji za kratak period. O napadaču Lećea je u superlativu govorio reprezentativac Srbije i ofanzivni vezista Udinezea Lazar Samardžić.

“Iskreno, ne čitam novine i ne obazirem se na to. U zadnje vrijeme krenuo sam dobro, imam fokus, treniram, igram, posvećen sam familiji. To me iskreno ne zanima, znate da su trke moj život i da me to jedino zanima i to pratim. Normalno da mi prija ako znam da me neko hvali, svakodnevno dajem svoj maksimum da budem bolji kao igrač i čovjek”, bez garda je pred novinarima govorio Krstović.

Da li ćeš gledati večerašnji duel u Budimpešti?

“Naravno. Pratim sve iz regiona. Nama bi najviše odgovarala pobjeda Mađara kako bi mogli direktno da odlučujemo sa Srbijom za drugo mjesto.”

(lobsport.me)

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.