Javio se Milov ministar i potrčko iz Prve banke da udari na srpske predstavnike: ZBCG nije moguće uključiti u Vladu!

11

Mandatar Milojko Spajić treba da uključi manjine u sastav nove Vlade, a koalicija “Za budućnost Crne Gore” prema njemu nije bila iskrena, smatra analitičar Predrag Drecun.

“Nije moguće sada uključiti ZBCG”, ocijenio je Drecun.

Drecun je, gostujući u emisiji “Minula neđelja” na Aplus Televiziji, kazao da mu je žao što je “pukao paket” između Spajića i predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića.

“Brzo će se vidjeti zašto je bilo tako. To je bio dobar dvojac. Spajić zato treba da stisne petlju, da okupi partiju oko sebe, a to je koliko vidim, veliki broj članova Predsjedništa PES-a i da kompaktno nastupe sa programom koji su obećali”, kazao je Drecun.

Kako je kazao, Spajić se nalazi u istoj situaciji kao Abazović kad je sastavljao Vladu.

“Nema dovoljno podrške. Spajić je potrošio sve opcije, osim jedne, a to su manjine. Za mene manjine nisu korektivni politički faktor. Manjine treba da budu u svakoj Vladi. Ako ne budu u Vladi kako će da štite prava svojih naroda? Oni treba da budu simbol multietničnosti Crne Gore. Spajić treba da uključi sve manjine u Vladu i treba da izađe sa jasnim programom sa kojim je i dobio izbore”, dodao je Drecun.

Govoreći o ekonomskoj situaciji u Crnoj Gori, Drecun smatra da je zrelo doba da se napravi nova ekonomska stvarnost u Crnoj Gori.

“Novac je na pogrešnim mjestima, nije u privredi. Privreda je nelikvidna, a kod nas nije u pitanju inflacija. Mi imamo samo rast cijena”, zaključio je Drecun.

(aplusme.me)

11 Comments
  1. Milorad komentariše

    E govno pojeo nesoju.

    1. mucni glavom komentariše

      Ovaj ne misli dobro Milojku

  2. Boban komentariše

    On bese iz Kilibardinog jata??????

    1. Mina komentariše

      Ovaj je veliki strucnjak,znamo se.

  3. mornar komentariše

    I to je bankar ???.
    Gde je taj kupio svoju diplomu, u Sarajevu , Prištini ili Tirani ?.
    On kaze da nije inflacija nego rast cijena ???.
    Pa rast cijena je prouzrukovan inflacijom !.
    U celoj Evropi kojom se placa „evrom“ je inflacija na delu !.
    Da nije mozda „evro“ u crnoj gori od posebnog znacaja, mozda od zlata kovan ?.
    Ako nemaš svoju sopstvenu monetarnu politiku onda bolje da cutiš o inflaciji i prepustiš to drzavama ciju valutu koristiš !.
    Gle bankar, ekonomista, ko bi rekao ???.

  4. .... komentariše

    A da li je moguce ukljuciti BS.
    Mozda BS nije za zapadne vrijednosti. Treba postaviti uslov da se sve partije koje zele u vladu jasno i nedvosmisleno izjasne da li osudjuju agresiju Palestine na Izrael. BS glasno cuti po tom pitanju

  5. Dobrilo komentariše

    Kvadrat efendija je u problemu, jbga!

  6. Velja Gora komentariše

    Za neupucene,
    Dvojac Spajic,Milovic mu je obecao mjesto Guvernera Centralne banke.
    Zato ovih dana vodi racuna jesu li jeli,pili,lijepo spavali,nervira li ih ko….

  7. Canon komentariše

    Kakvo smeće, kao i svi Kilibardini kadrovi

  8. fdghjfh komentariše

    Procjenjitelj Drecun iz Narodne DPS stranke. Svi glavni iz NS su dobro prošli sem Peco Popovic. Baš me zanima koliko je puta naduvavao imovinu i bilanse preduzeća raznoraznih do 2020. Normalno da mu nije cilj da uđe ZBCG . On da ima neku moć koristio bi hipnozu da DPS namakne još 10 poslanika iz stare parlametna većine da oni imaju 41. Treba čuti ovog mudrog čovjeka . Normalno da nije njemu cilj da se formira Vlada za koju je 60% stanovništva CG, jer to znači veting sudija, proispitavvanje njegovih procjena a bogami i moguće sviranje Šopena . Svačiji drug a ničiji prijatelj.

  9. GFHD komentariše

    TAKO JE OSUDJUJEMO MI SRBI OSUDJUJEMO NAPAD NA IZRAEL KAKO KAŽU NAŠI ZAPADNI PARTNERI. DA ČUJEMO BOŠNJAČKU STRANKU ZA LI SU ZA OSUDJIVANJE NAPADA NA SUVERENOST IZRAELA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.