53 dana muke i fiskova mandatara Spajića: Prevario Milatovića da ima većinu za Vladu!

8

Prije nešto malo manje od dva mjeseca, mandatar Milojko Spajić je tvrdio nakon konsultacija kod predsjednika države Jakova Milatovića da ima 44 poslanika koji ga podržavaju za formiranje Vlade.

Prošla su 53 dana kada je Spajić dobio mandat i sada je svima jasno da on nema ni 41 poslanika za formiranje Vlade, a kamoli 44 koliko je tvrdio da ima.

Da li je prevario Milatovića da mu da mandata iako je znao da nema većinu za Vladu ili je svojim nesnalaženjem i nesposobnošću u ovih nešto manje od 2 mjeseca izgubio podršku, ostaće će misterija.

Ipak, skloniji smo verziji da je obmanuo Milatovića da mu povjeri mandat iako nema većinu.

Zato, ovu agoniju treba prekinuti što prije, jer vremena za čekanje nema. Spajić treba da vrati mandat ukoliko ne želi da Vladu pravi sa ZBCG ili da se ide na izbore. Jedno je sigurno, na tim izborima svi imaju neku šansu, osim Spajića, kome narod neće zaboraviti ove političke vratolomije!

8 Comments
  1. DPSovac komentariše

    E budale jedne, pa pregovori sa DPS su već odavno u toku. Ne postoji trik da Spajić ne formira Vladu, jer mu nema opstanka u CG ako to ne uradi – niti političkog, a bojim se ni fizičkog. Sa UROM neće (s punim pravom, ne bih ni ja spašavao kretena koji je htio da me uhapsi) a sa Frontašima ne smije (naredba iz USA, inače nema para za reforme). Prema tome, jasno je šta će da se desi, a iskreno bih volio da izađete na ulice, pa da se malo dofatimo, e ste vala presrali ove tri godine, za šta ćete odgovarati pred zakonom.

  2. Sibirski komentariše

    Spajić je klovn Dps i zapadnih agentura. U stopu ga prate isti takvi klovnovi poput Krvavca, Čarapića i Milovića. Preigrala se banda, narod neće vladu kojom će iz sjenke u suštini upravljati Milo Đukanović i kriminogene strukture bivšeg režima. Hvala časnim ženama poslanicama Ćinćur i Pejović, kao i UCG što su kolektivno dobro stavili ispred ličnih interesa. Hvala i još nekim ljudima sa liste PES koji se takođe ne slažu sa Spajićevim načinom pravljenja vlade, a koji su za javnost još uvijek anonimni. Uglavnom, nema vlade bez učešća ZBCG u istoj!
    Ili pravi vladu po želji većine ili vrati mandat Spajiću, ili idemo na nove izbore!

    ZA BUDUĆNOST CRNE GORE! ❤️💙🤍

  3. Raskoljnikov komentariše

    Agoniju prekinuti. Spajić da formira stabilnu evropsku vladu sa DPS-om.

    1. Q komentariše

      Jebla te ta evropa! Smrt Nato okupatorima sloboda narodu !

  4. Q komentariše

    Spajić ili je debil ili je korumpiran i to žestoko druge nema.Ovo sto on radi, radi samo neko ko je dobio ogromnu lovu ili nema lamperiju u glavi,pa sad nek svako razmisli sta je u stvari no nama se sa njim sigurno dobro ne piše.

  5. Milan komentariše

    Sta je bilo sa potpisima za sastav vlade pa da se ide kod predsednika da se trazi mandat za sastav Vlade? Ovaj put to niko ne pominje a nedavno nismo mogli pastetu otvoriti a kamo li novine da se ne prica o potpisima ?Milojko je jedan obican prevarant i treba mu uzeti mandat pa na izbore. Da se ne gubi vrijeme.

  6. Canon komentariše

    Vidim da DPS botovi prijete, samo ne znam kome, vi ste ti koji treba da odgovarate za nebrojene zločine koje ste počinili u 30 godina, a „ruka peavde“ će pokucati i na vaša vrata, budite sigurni!

  7. DPSovac komentariše

    A da ipak prebrojimo te navodne „zločine“, pa nek odgovaraju oni koji treba. A ako ste mislili da odgovaraju oni koji vi mislite a ne oni koji treba, po zakonu, malo ste se zajebali. Možemo i na ulicu to da raspravimo, no vi se neće isplatiti.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.