DPS otkrio zbog čega žele da Spajić što prije formira Vladu sa njihovim satelitima: Milatović i Abazović hoće da se održi popis

0

Samozaljubljeni slučajni predsjednik Crne Gore Jakov Milatović na današnjoj pres konferenciji, kojom je želio da sebe predstavi kao državnika zapravo je pokazao ništa izuzev narcisoidnosti, površnosti i neznanja, saopštili su iz Demokratske partije socijalista.

„Milatović, čiji su cirkusantski momenti na današnjem presu neodoljivo podsjećali na Dritana Abazovića, pokazao je namjeru da kršeći Ustav preuzme ulogu mandatara i time nastavi unutarpartijski obračun u Evropi sad, svjesno radeći na tome da se nova vlada ne sastavi kako bi Abazović mogao da ispuni i posljednji nalog njihovog zajedničkog vlasnika Aleksandra Vučića – održavanje popisa“, tvrde iz DPS-a.

Iz te stranke su istakli da im je „drago što je, ipak, Milatović, makar deklarativno i retorički, došao na platformu Demokratske partije socijalista.

„Da ga podsjetimo, dok su njegovi partneri iz DF-a, koje sada na sve načine pokušava po Vučićevom nalogu da predstavi evropskom strukturom, gostovali po ruskim televizijama i kitili se ruskim rubljam,a upravo je DPS vodio Vlade tokom kojih su započeti pregovori sa Evropskom unijom, otvorena sva pregovaračka poglavlja i privremeno zatvorena tri“, naglasili su iz DPS-a.

Dodali su da „zbog toga moraju poručiti Milatoviću da nastavi da se trudi“.

„Ukoliko zaista uvidimo da je istinski spreman da podrži evropsku platformu, možda se i kvalifikuje da bude naš partner u budućnosti. Za sada, dok ne dokaže drugačije, on je ipak samo mali narcisoidni proizvod beogradske laboratorije, baš poput Dritana Abazovića i slične posluge preko koje Aleksandar Vučić vuče poteze u Crnoj Gori“, zaključili su iz DPS-a.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.