Knežević: Čestitke Bilčiku čija stranka nije prešla cenzus na slovačkim izborima – stekli su se uslovi da postane mandatar

3

Sve čestitke Vladimiru Bilčiku čija stranka „Demokrati“ nije prešla cenzus na slovačkim izborima, poručio je predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević na Tviteru.

Nosilac liste koalicije Za Budućnost Crne Gore našalio se i da Bilčik sada može da postane mandatar za sastav slovačke Vlade.

„Time su se stekli uslovi da Bilčik postane mandatar, jer ono što traži u Crnoj Gori sad treba da primijeni u Slovačkoj“, napisao je Knežević, pa dodao:

„Srećno Vladimire, Crna Gora je uz tebe!“, zaključio je Knežević.

3 Comments
  1. Hhhhhhhhh komentariše

    😄😄😄😄😄👍

  2. Gojko ( nije Perovic) komentariše

    Bilcik novi premijer Slovacke jer pobednicke partije sire maligni Ruski uticaj
    Pomagaj mu Eskobare care
    hahahahahahah

  3. Sibirski komentariše

    Bravo Milane, i treba polivati te neraste, fukare i izvršitelje liberalno – globalističke agende duboke države, koji ni svojoj kući među svojim narodom ne mogu ni cenzus preći, a ovamo bi da nama određuju sudbinu i način života.
    Ćeraj to sve u p.m.
    Inače, biće interesantno ispratiti reakcije plastificiranog Gabrija i ostale USA – Nato bagre po pitanju sastavljanja vlade jedne članice EU i Nato, kakva je Slovačka.
    S’ obzirom da je najviše glasova dobila – kako EU liberali tvrde proruska stranka bivšeg premijera Fica, biće baš zanimljivo da li će i njima reći da ne mogu u vladu 😄

    ZA BUDUĆNOST CRNE GORE! ❤️💙🤍

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.