Bojana Popović: Fascinantno je kao djevojke treniraju ali na utakmicama to ne pokažu, danas smo favoriti

0

Budućnost i Savehof odigraće danas u 14 sati u „Bemaks areni“ utakmicu 3. kola Lige šampiona za rukometašice.

Crnogorski prvak je u prva dva kola upisao poraze od Bitighajma i Odenzea. Bez bodova je, uoči gostovanja u Podgorici, i švedski predstavnik.

Popović je kazala da je uloga favorita prvi put ove sezone na strani Budućnosti.

To nas raduje, jer mi volimo da imamo mogućnost da razmišljamo da smo bliži pobjedi. Realno, Bitighajm i Odenze su bolji od nas. Možemo da odigramo vrhunski, pa da dobijemo te utakmice, ali treba da se svi konci povežu da bi to toga došlo. Treba vrijeme. Danas smo favoriti”, rekla je Popović na konferenciji za novinare.

Ona je naglasila da padovi u igri njenog tima nijesu iznenađenje, posebno ako se ima u vidu da je tim značajno promijenjen u odnosu na prošlu sezonu i da dva pojačanja Nijakate i Hafra nijesu prošle pripreme sa ekipom.

Igramo sa ekipom koja je mlada, neiskusna uglavnom, još se uigravamo. Praktično cijela prva postava iz prošle sezone je otišla, najviše na terenu sada su djevojke koje su bile na klupi”, rekla je Popović.

Ona je istakla da djevojke bolje treniraju nego što igraju.

Fascinantno je gledati kako treniraju, ali na terenu to ne pokažu. Nešto ih, dakle, pritiska, imaju teret”, rekla je Popović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.