Dnevni horoskop

0
  • Ovan

    To­kom da­na ra­spo­lo­že­nje vam mo­gu po­kva­ri­ti lo­ši me­đu­lju­d­ski od­no­si na po­slu. Na­j­bo­lje je da se dr­ži­te po stra­ni. Slo­bod­ni Ov­no­vi mo­gu upo­zna­ti srod­nu du­šu na ne­kom pu­to­va­nju. Pred va­ma je bu­r­na lju­bav­na avan­tu­ra. Ču­va­j­te se vre­le vo­de, kao i oštrih pre­d­me­ta.

  • Bik

    Pla­ne­tar­ni aspe­k­ti dje­lu­ju pod­sti­ca­j­no, da­ju vam ra­d­ni elan i ene­r­gi­ju da za­vr­ši­te rad na va­žnom pro­je­k­tu. Oče­ku­je vas za­ni­mljiv izla­zak s par­t­ne­rom i neuo­bi­ča­je­no do­bar pro­vod u kru­gu pro­vje­re­nih pri­ja­te­lja. Po­č­ni­te s re­krea­ci­jom. Sva­kod­ne­v­ni odla­zak u te­re­ta­nu bi vam po­mo­gao.

  • Blizanci

    Bli­za­n­ci ko­ji se ba­ve fi­nan­si­ja­ma, tr­go­vi­nom ili uslu­žnim de­lat­nos­ti­ma pos­ti­ći će u ovom pe­rio­du na­t­pro­sje­č­ne re­zu­l­ta­te. Slo­bod­ni Bli­za­n­ci mo­gu da upo­zna­ju veo­ma pri­vla­č­nu oso­bu pre­ko pri­ja­te­lja. No­vo lju­bav­no po­gla­vlje. Odli­č­no se osje­ća­te, sko­ro ni­ste bi­li to­li­ko za­do­vo­lj­ni.

  • Rak

    Da­nas će­te uspje­šno rije­ši­ti ad­mi­ni­stra­ti­v­ni dio po­sla, pa čak i ko­m­ple­k­snu pa­pi­ro­lo­gi­ju. Uspjeh u sa­ra­d­nji sa inos­tran­stvom. Slo­bod­nim Ra­ko­vi­ma pred­sto­ji izu­ze­t­no ro­man­ti­č­no ve­če sa oso­bom ko­ja ih neo­do­lji­vo pri­vla­či. Reu­mat­ski bo­lo­vi. Ni­šta ne či­ni­te da po­pra­vi­te sta­nje.

  • Lav

    Po­vo­ljan aspe­kt do­pri­nije­će uspje­šnom fi­nan­si­j­skom po­slo­va­nju. Na­či­ni­će­te pra­ve po­te­ze u pra­vi čas. Vaš od­nos s par­t­ne­rom je pun ra­zu­me­va­nja i ne­žnos­ti. Ostva­ri­će­te izu­ze­t­no va­žan za­jed­ni­č­ki ci­lj. Stvar­no ste pre­te­ra­li sa uno­som sla­t­ki­ša. Ki­lo­gra­me ne­će­te ski­nu­ti la­ko!

  • Djevica

    Oče­ku­je vas veo­ma va­žan raz­go­vor sa au­to­ri­te­ti­ma u va­šoj pro­fe­si­ji. Ori­gi­nal­ne ide­je nai­ći će na do­bar od­ziv. Dje­vi­ce ko­je su u ve­zi ozbi­lj­no ra­z­mi­šlja­ju o fo­r­mi­ra­nju po­ro­di­ce. Mo­gu­ća je fo­r­ma­li­za­ci­ja od­no­sa. Pro­bav­ne sme­t­nje. Pro­mije­ni­te ne­što u na­či­nu is­hra­ne.

  • Vaga

    Ne­po­vo­ljan aspe­kt mo­že da uzro­ku­je kra­tak spoj u ko­mu­ni­ka­ci­ji to­kom da­na. Na­pe­ti od­no­si s na­dre­đe­ni­ma. Ako da­nas do­ta­k­ne­te spor­na pi­ta­nja s par­t­ne­rom, mo­že do­ći do bu­r­ne ra­spra­ve. Pro­mje­n­lji­vost ra­spo­lo­že­nja. Do­ži­vlja­va­te uspo­ne i pa­do­ve, po­sa­vje­tu­j­te se sa psi­ho­lo­gom.

  • škorpija

    Ak­ce­nat to­kom ovog da­na je na po­slov­nom sa­stan­ku, na kom mo­že do­ći do bu­r­ne ra­spra­ve. Pro­mje­na u ti­mu sa­ra­d­ni­ka. Kra­t­ko­tra­j­na epi­zo­da lju­bo­mo­re za mo­me­nat će na­ru­ši­ti ina­če skla­dan pe­riod iz­me­đu vas i par­t­ne­ra. Bo­lo­vi u ko­le­ni­ma.

  • Strijelac

    Odli­č­ne re­zu­l­ta­te na po­slu pos­ti­ći će Strije­l­če­vi ko­ji se ba­ve uslu­žnim dje­lat­nos­ti­ma, kao i tr­go­vi­nom. Slo­bod­ne Strije­l­če­ve oče­ku­je po­znan­stvo sa za­ni­mlji­vom i veo­ma ek­scen­tri­č­nom Vo­do­li­jom ili sa Ov­nom. Vi­še se kre­ći­te. Po­tre­ban vam je odre­đe­ni sti­mu­lans da bi­ste se po­kre­nu­li.

  • Jarac

    Pred va­ma je va­žan po­slov­ni sa­sta­nak. Ako se na­la­zi­te na ru­ko­vo­de­ćem po­lo­ža­ju, oče­ku­ju vas po­hva­le za re­zu­l­ta­te. Ako ste par­t­ne­ru ne­što pre­ću­ta­li, to da­nas mo­že bi­ti ot­kri­ve­no. Mo­gu­ća je kri­za po­vje­re­nja. Vi­še se od­ma­ra­j­te. Ume­te da se pre­fo­r­si­ra­te, preu­zi­ma­te pre­vi­še oba­ve­za na se­be.

  • Vodolija

    Mo­že­te da pos­ti­g­ne­te uspje­šan do­go­vor o sa­ra­d­nji sa stra­nom ko­m­pa­ni­jom. Na­pre­dak u ka­ri­je­ri. Ne­su­gla­si­ce iz­me­đu vas i par­t­ne­ra mo­gu da ku­l­mi­ni­ra­ju. Jed­no od vas će ipak mo­ra­ti da po­pu­sti. Pla­ni­ra­j­te odla­zak na ne­ku uda­lje­nu de­sti­na­ci­ju, da na­kra­t­ko po­bje­g­ne­te od svih.

  • Ribe

    Ovo je po­vo­ljan pe­riod za po­če­tak po­slov­ne sa­ra­d­nje i ra­zvoj pri­vat­nog biz­ni­sa. Uspjeh pos­ti­že­te ino­va­ti­v­no­šću. Iz­me­đu vas i oso­be s ko­jom po­slov­no sa­ra­đu­je­te pos­to­ji neo­do­lji­va pri­vla­č­nost. Mo­gu­ća je ta­j­na ve­za. Po­sle du­žeg vre­me­na po­kla­nja­te vi­še pa­žnje svom izgle­du.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.