Humanitarni koncert Dragana Koprivice u Zavodu „Komanski most“

1

Nakon uspješno izvedenog komada Studentskog teatra “Desert flower” u JU Zavod “Komanski most” sredinom avgusta, po tekstu i režiji Dragana Koprivice, na molbu Nede Vukotić, direktorice “Komanskog mosta”, Koprivica će održati i svoj koncert za korisnike ove ustanove za zbrinjavanje odraslih lica s ograničenjima u socijalnom funkcionisanju usljed mentalne ometenosti.

Koprivica će na koncertu pjevati domaće i strane hitove, pritom i neke na italijanskom, ruskom i engleskom jeziku, i svirati na harmonici.

Gosti programa će biti pjesnici Sanja Veličković Radonjić i Darko Bulić, koji će se predstaviti svojim izabranim stihovima.

Povodom održavanja koncerta, Vukotićeva je istakla da Uprava Zavoda, u sklopu ukupnih aktivnosti, već u dužem periodu vodi računa i o pratećim kulturnim sadržajima, zbog čega korisnici periodično posjećuju i CNP, odlaze na kraće ekskurzije po Crnoj Gori itd, te će koncert predstavljati dodatnu kariku u lancu kulturnih sadržaja.

Naglasila je da su i drugi adekvatni kulturni programi poželjni za korisnike ustanove, uz određenu dinamiku, uputivši time otvoreni poziv na saradnju i drugim stvaraocima iz oblasti kulture.

1 Comment
  1. зорки komentariše

    Jedino da ga ostavite tamo. Samo tako ima smisla.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.