Milović: Stav Demokrata o formiranju Vlade dodatni kamen o vratu mandataru

2

Nikola Milović iz DPS-a saopštio je da ta partija prdlaže paket mjera za poboljšanje životnog standarda građana Crne Gore.

Pozvali su Vladu da po hitnom postupku usvoji i implementira predložene mjere.

„Stojimo na raspolaganju da Vladi kažemo kako u roku od nedelju dana da implementira ove mjere“.

Milović je rekao da su mjere ostvarive ako ima volje trenutne vlade „koja je dužna da upotrijebi budžet tako da građanima nudi socijalni mir i prosperitet“.

Govoreći o formiranju Vlade Milović je kazao da procesi prilično mučno teku.

„Pregovori su vezani za veliko međusbno nepovjerenje i sistem  koji je prilično skiven od građanja Crne Gore. Temelji njeni za formiranje su veoma loši. Ovo sve ne obećava da će se Vlada u skorije vrijeme baviti pitanjima životnog standarda“.

Milović je rekao da će Vlada biti formirana na klimavim osnovama.

„Jedino vlada koja će bitfi bazirana na evroatlanmskim principima je ona vlada čiji dio bi bili mi“, poručio je Milović na konferenciji za medije.

Komentarišući stav Demokratske Crne Gore da ne želi novu Vladu da formira sa Socijaldemokratama i Zenkom, Milović kaže da je to dodatni kamen o vratu mandataru.

Milović nije želio da komentariše sinoćnju izjavu predjsednika Srbije Aleksandra Vučića u kojoj je kazao da će Eskobaru u lice reći šta misli o njegovoj izjavi o miješanju u formiranje Vlade u Crnoj Gori.

2 Comments
  1. Vuksan Lekić komentariše

    Imali ste kad 30 godina, kopiladi lopovska.
    Sad ste se sjetili da pokrećete mjere, da „spasite građane“? Kad ste popljačkali sve što nije bilo za nebo svezano. Sve ste ponijeli, sekto lopova i kriminalaca. Pogledaj vam kadrova iz partijske milicije, suda i tužilaštva.Sve goli lopovi i kriminalci. Odjebite ,sekto! Kako vas stid nije?
    Kao da ste pljačkali za turskoga zemana, a ne do prije dvije godine.

  2. Q komentariše

    DPS se ponasa kao vampir koji kruzi oko žrtve praveći se da je stiti a gleda kako da joj popije krv.No narod je ovca ,ne bi me čudilo da se sutra opet prikloni vampiru .

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.