Spajiću propala još jedna runda pregovora o novoj Vladi, čeka pomoć Milatovića kad se vrati iz SAD

1

Novi, tajni sastanak predstavnika stranaka koje pregovaraju o formiranju 44. Vlade održan je sinoć u Podgorici, ali bez dogovora.

Mandatar Milojko Spajić, inače lider Pokreta Evropa sad, nije uspio obezbijediti čak ni minimalnu podršku od 41 poslanika, koji bi digli ruku za formiranje Vlade.

Nova runda pregovora, kako saznajemo, biće održana do kraja mjeseca.

Spajić, naime, sada čeka povratak predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića iz Sjedinjenih Američkih Država (SAD), kako bi mu pomogao da sastavi Vladu.

Milatović je, podsjetimo, svom stranačkom kolegi dao mandat još 10. avgusta, ali Spajić zbog svojih manipulacija do sada nije uspio pronaći većinu koja će ga podržati.

Inače, sinoćnjem sastanku, osim delekacije Pokreta Evropa sad, prisustvovali su i Aleksa Bečić iz DCG, Vladimir Joković iz SNP Crne Gore, Ervin Ibrahimović iz BS, Nik Đeljošaj iz AF, Fatmir Đeka iz AA, Adrijan Vuksanović iz HGI, Srđan Pavićević iz Civisa, kao i Mehmed Zenka, koji je bio na listi koju je predvodio DPS.

1 Comment
  1. Rokica29 komentariše

    Spajiću urazumi se i nekati Eskobara. Okreni se mrčo svom narodu i osluškuj kakvo mišljenje ima narod o tebi. Ne može ti tuđin biti preči i bliži od svog naroda.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.