Košarkaši Mege stigli u Podgoricu: Pružićemo dobar otpor Partizanu

0

Ekipe koje će se od ponedjeljka, 18. septembra nadmetati na Superkupu ABA liga polako pristižu u Podgoricu. Košarkaši kluba Mega MIS iz Beograda došli su pripremljeni za veliki izazov koji predstavlja utakmica protiv velikog Partizana.

Dolazimo u jako dobrom raspoloženju, mislim da je dobra ideja da se ovakvo takmičenje vrati poslije nekoliko godina pauze. Osam timova na istom mjestu je prilika da napravimo jedne kvalitetne provjere pred sam početak lige i da se dodatno zbližimo kao tim, a istovremeno da pogledamo druge ekipe, da se vidimo sa poznanicima i prijateljima… Protivnik u prvoj utakmici je nikad teži, riječ je o Partizanu. Suvišno je govoriti o njihovom kvalitetu, imaju jako dobar sastav, sačuvali su postavu od prethodne godine, napravili određene promjene na pozicijama koje su bile potrebne. Riječ je o najkvalitetnijem mogućem protivniku za naš mlad tim, vidjećemo kako ćemo odgovoriti na izazov” ispričao je trener Marko Barać.

Košarkaš KK Mega MIS, Andrija Jelavić ističe da su vrijedno trenirali u proteklom periodu, te da će pružiti dobar otpor Partizanu.

Atmosfera u ekipi je veoma dobra, redovno treniramo, hemija koju smo stvorili u prethodnim utakmicama je jako dobra. Što se tiče protivnika, ujedno je najteži, a možda i najbolji. Uložićemo maksimalno u utakmicu i daćemo sve od sebe da pružimo otpor koliko god možemo,” ispričao je mladi Jelavić.

Podsjećamo, Super kup ABA lige počinje sjutra, a učestvovaće osam najboljih klubova iz prethodne sezone, osim vicešampiona Crvene zvezde, koja je odbila da nastupi jer je ranije zakazala učešće na Magenta kupu u Minhenu. Svakog dana igraće se četiri meča sa početkom od 12, 15, 18 i 21h.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.