Tajni sastanak sinoć u hotelu Bristol u Podgorici: Spajić više od 5 sati ubjeđivao partnere da ima većinu od 41 poslanika, nema dogovora o Vladi! (FOTO)

8

Mandatar Milojko Soajić i njegov saradnik Branko Krvavac organizovali su sinoć u 21 čas tajni sastanak sa predsjednicima parlamentarnih stranaka, osim ZBCG, URA, Ujedinjene i DPS-a, potvrđeno je BORBI iz više izvora.

Sastanku su prisustvovali predstavnici manjina, te Spajić i Krvavac (PES), Aleksa Bečić (lider Demokrata), Vladimir Joković (lider SNP-a), Srđan Pavićević iz CIVIS-a, Ervin Ibrahimović (BS), Fatmir Đeka… Interesantno  je da Bečiću nije smetalo da Vladu sinoć direktno dogovara sa Mehmetim Zenkom, koji je bio prisutan na sastanku, a koji dolazi sa liste DPS-a.

Svi oni su sprovedeni u podzemni dio hotela kako bi izbjegli susret sa gostima hotela.

Sastanak je počeo oko 21 čas, a oko 01:05 je završen. Hotel su prvi napustili vidno nervozni Spajić i Krvavac.

Kako nam je potvrđeno od više učesnika razgovora, kamen spoticanja za sastavljanje Vlade su Ervin Ibrahimović i Vladimir Joković. Obojica traže resor poljoprivrede i ni jedan ni drugi od toga ni po koju cijenu ne žele da odstupe. Satima je trajalo ubjeđivanje i jednog i drugog da popuste, ali to se nije desilo.

Pošto dogovora nema, a većine od 41 ni na vidiku, Spajić je predložio da on sam nastavi razgovore sa Ibrahimovićem i Jokovićem, a da ostale obavijesti tek kad postigne dogovor, tako da sastanaka u ovom obimu, u narednom periodu neće biti.

I pored insistiranja većine da se Spajić direktno izjasni ima li 41 poslanika za sastav Vlade i da saopšti ko su ti poslanici, on je izbjegao da da odgovor na to pitanje.

Lideri partija, osim vozila Alekse Bečića, svoja vozila su sakrili oko hotela, da ne budu upadljiva, ali smo neke od njih locirali.

8 Comments
  1. Milan komentariše

    Jokovicu Judo! I guzicu bi dao za fotelju! Sta drugo ocekivati od nepismenog i pohlepnog covjeka!

    1. jelijes komentariše

      mora da nastavi šverc koke preko pž šta očekuješ

  2. Bure komentariše

    Bal vampira !

  3. Miko komentariše

    Joko je nebitan.Ne postoji većina ni sa Jokovim poslanicima , ni sa Zenkom!

    1. Горан komentariše

      Tako je

  4. Krsto komentariše

    Joko i Aljeksa transformersi.

  5. Sloboda komentariše

    Integracija razlicitosti je dobitna formula. Ako mandatar nema kapacitet da u vladu uvede sve narode onda neka vrati mandat
    Interesi ambasada ne poklapaju se sa interesima CG, jer je interes zapadnih ambasada i vlada da ima nestabilno podrucje koje ce vjecno biti u zavisnom polozaju od njih,a interes CG je da bude mocna i prosperitetna drzava, jer ima prirodne resurse da obezbjedi svim gradjanima ugodan zivot
    Ako neko misli da ce moci da ignorise i diskriminise Srbe u CG, taj se grdno prevario.

  6. sergio komentariše

    A zašto misliš da „svi narodi“ moraju biti u vladi?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.