Pojavila se informacija na Fejsbuku: Andrej Milović na dan izbora predlagao da se buše gume Bošnjacima u Rožajama! (FOTO)

5

Politikolog Vojislav Milanović objavio je na svom Fejsbuk nalogu, kako je napisao, ekskluzivnu informaciju da je član predsjedništva Pokreta Evropa sad Andrej Milović na dan izbora predlagao da se buše gume Bošnjacima u Rožajama.

„EKSKLUZIVNO: Andrej Milović iz PES-a daje instrukcije da se buše gume Bošnjacima tokom izbornog dana“, objavio je Milanović.

„Da čujemo sve Bošnjake u zemlji i inostranstvu što misle o ovome? Da li podržavaju ovog čovjeka za budućeg ministra pravde? Hoće li pravda za Bošnjake ponovo biti kao u Štrpcima, Bukovici…?“, upitao je Milanović.

Podsjećanja radi, mandatar za sastav 44. Vlade Crne Gore Milojko Spajić, inače predsjednik Pokret Evropa sad, uveliko pregovara, a može se reći i trguje sa predstavnicima Bošnjačke stranke oko podrške, odnosno ulaska u njegov kabinet.

Funkciju ministra pravde u Spajićevoj Vladi, prema nezvaničnim informacijama medija, trebalo bi da obavlja upravo Milović.

5 Comments
  1. Linda komentariše

    Pitanje: Ko je ovdje nenormalan? Milović, ako je ovo uopšte njegova prepiska, jer nigdje ne piše ni broj ni ime, taksisti koji se stavljaju u službu političkih partija izlažući se riziku, političke partije, vjerovatno Bošnjačka i DPS, koji daju ovakve instrukcije biračima, ili redakcija koja objavlje sve ovo? Ovo je, čovječe, za prijavu Novoviću!

  2. Tošo komentariše

    Diletant nema šta! Zalutao u politiku i izgubio kompas!

  3. Nokija komentariše

    Sa snimka ovog telefona se, osim poruke, u čiji sadržaj se može i povjerovati, vidi da korisnik ima 16 posto baterije, gotovo pun signal, da je ekran snimljen u jedan i po iza ponoći, ali i da telefon koristi 3G mrežu. Ne vjerujem da u Podgorici postoji mjesto, osim, možda, tunela i podruma gdje nema 4G mreže.

  4. Bajro komentariše

    Andrej je bivsi Putinovac i voli KGB metode

  5. Monarch komentariše

    Exclusive…Borba=Informer.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.