Milatović savjetuje Spajiću iz Skoplja: Kvalifikovana većina da podrži narednu Vladu!

1

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je danas da je odluka o formiranju buduće Vlade stvar Crne Gore i dodao da mandatar Milojko Spajić ima njegovo puno povjerenje, te da ga ohrabruje da dodatno uradi ono što je do njega, kao trenutno najodgovornijeg u procesu formrianja Vlade.

Milatović je u Skoplju, odgovarajući na pitanje Tanjug, da li je poslije dva sastanka sa Spajićem došlo do približavanja stavova oko formiranja Vlade, odnosno da li on i dalje ostaje pri stavu da koalicija „Za budućnost Crne Gore“ treba da bude dio nove Vlade, odgovorio da ostaje pri stavu da „odluka o novoj crnogorskoj vladi treba da bude donesena u Crnoj Gori“.

„To je stvar Crne Gore i mislim da se oko toga slažemo, kao i oko programa koji bi ta Vlada trebala da isporuči, a to je dodatan fokus na vladavini prava“, rekao je Milatović.

Prema njegovim riječima, kvalifikovana većina trebalo da podrži narednu Vladu, uz jasna programska opredeljenja, a to je kontinuitet spoljne politike, odnosno članstvo u NATO savezu i snažnije zalaganje za ubrzanje evropskog puta.

„Iz procesa formiranja vlade svi učesnici trebalo da izađu kao neka vrsta pobjednika, i to je bio moj savjet Spajiću“, zaključio je Milatović.

1 Comment
  1. Q komentariše

    Floskule,formiranje podaničke vlade Nato nacistima je najmanje stvar Crne gore i Crna gora se nista ne pita.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.