Srpski omladinci uspješniji od crnogorskih

0

U duelu omaladinskih reprezentacija Srbije i Crne Gore u drugoj rundi turnira „Stevan Ćele Vilotić” slavili su domaći sa 3:0.

U listu strijelaca upisali su se Aleksandar Stanković, Jovan Mijatović i Jovan Milošević. Stanković i Milošević golove su postigli iz jedanaesteraca.

Iako je rezultat visok, bila je ovo tvrda utakmica. Srbija je bila bolja u prvom poluvremenu, a povela je iz sumnjivog penala. U nastavku smo napravili neke izmjene i bili bolji u polju. Imali smo inicijativu, ali je falio završni pas za nešto konkretno. Iz naše greško smo primili drugi gol, da bi Srbija zatim postigla gol iz još jednog penala. Idemo dalje, sada se spremamo Mađarsku. Iza nas su dvije veoma teške utakmice, nadam se da ćemo uspjeti da se odmorimo i osvježimo“, rekao je selektor Crne Gore, Goran Perišić.

U drugom meču dana Francuska je savladala Mađarsku sa 2:0.

Nakon dva kola, crnogorska selekcija ima pobjedu nad Francuskom (3:0) i poraz od Srbije. U trećem kolu u utorak, 12. septembra od 15 časova, sastaju se Crna Gora i Mađarska, odnosno Srbija i Francuska, dva sata kasnije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.