Dnevni horoskop

0
  • Ovan

    Uspješno će­te pre­va­zi­ći pro­blem s jed­nim ko­le­gom na po­slu. Nes­po­ra­zum će­te na kra­ju ot­klo­ni­ti, ta­ko da će to bi­ti kra­t­ko­tra­j­no. Da­nas mo­že­te upo­zna­ti fa­tal­no pri­vla­č­nu oso­bu na ne­kom kra­ćem pu­to­va­nju. Slije­di lju­bav­ni sa­sta­nak. Pri­jao bi vam od­mor, pre­fo­r­si­ra­li ste se.

  • Bik

    Ključ uspe­ha je da oslu­šku­je­te vi­še sa­me se­be. Što se ti­če pra­v­ca da­ljeg po­slo­va­nja, va­ša in­tui­ci­ja je ne­po­gre­ši­va. Po­ja­ča­na psi­hi­č­ka osje­tlji­vost mo­že do­pri­nije­ti to­me da rea­gu­je­te preo­se­tlji­vo, pa su mo­gu­će sva­đe. Dru­že­nje s pri­ja­te­lji­ma i po­zna­ni­ci­ma vam pri­ja, jer vam da­ju po­zi­ti­v­nu ene­r­gi­ju.

  • Blizanci

    Izu­ze­t­no va­žan raz­go­vor s na­dre­đe­ni­ma mo­že se ti­ca­ti va­šeg do­dat­nog an­ga­žma­na. Mo­guć je po­če­tak no­vog pro­je­k­ta. Po­ja­čan emo­ti­v­ni na­boj iz­me­đu vas i par­t­ne­ra obe­lje­ži­će ovaj dan. U po­slijed­nje vrije­me se po­na­ša di­sta­n­ci­ra­no. Pre­hla­da, upa­la gr­la, kra­j­ni­ci su ta­ko­đe ugro­že­ni.

  • Rak

    Pro­blem s pra­vi­l­nom or­ga­ni­za­ci­jom vre­me­na pos­ta­vlja vas da­nas pred po­se­ban iza­zov. Po­ve­ćan obim po­sla za­h­tije­va no­ve čla­no­ve ti­ma. At­mo­s­fe­ra skla­da i ha­r­mo­ni­je u od­no­su s par­t­ne­rom ispu­ni­će vas da­nas po­se­b­nim za­do­vo­lj­stvom. An­k­sio­znost. Po­sa­vje­tu­j­te se s lje­ka­rom.

  • Lav

    Da­nas mo­že­te sklo­pi­ti no­vi spo­ra­zum ili jed­nos­tav­no pro­ši­ri­ti krug sa­ra­d­ni­ka. Ovo je pe­riod po­zi­ti­v­nih preo­kre­ta. Pro­blem s par­t­ne­rom sa­sto­ji se u kri­zi po­ve­re­nja i u to­me što pro­vo­di­te ma­lo vre­me­na s njim. Gla­vo­bo­lja, po­sa­ve­tu­j­te se s le­ka­rom, ura­di­te neo­p­hod­ne ana­li­ze.

  • Devica

    Pro­blem u ko­mu­ni­ka­ci­ji s na­dre­đe­ni­ma da­nas mo­že da vas na­ve­de da ka­že­te i ne­što što ne mi­sli­te. Mo­guć je ve­r­bal­ni ko­n­fli­kt. Vaš od­nos s par­t­ne­rom pro­la­zi kroz pe­riod kri­ze po­ve­re­nja. Ipak sa­mo kra­t­ko­tra­j­ne. Pad imu­ni­te­ta. Po­ku­ša­j­te da ga po­di­g­ne­te uno­še­njem vi­ta­mi­na i mi­ne­ra­la.

  • Vaga

    Ovaj dan mo­že obe­le­ži­ti ak­ti­vi­ra­nje do­dat­nog izvo­ra za­ra­de. Znat­no će­te una­pre­di­ti fi­nan­si­j­sku si­tua­ci­ju. Na­la­zi­te se u ži­ži in­te­re­so­va­nja ne­ko­li­ko po­te­n­ci­jal­nih udva­ra­ča. Da­j­te se­bi ma­lo vre­me­na da odlu­či­te. Bo­lo­vi u zglo­bo­vi­ma, a uzro­ci mo­gu bi­ti ra­zli­či­ti. Ura­di­te neo­p­hod­ne ana­li­ze.

  • škorpija

    Ovaj dan vam do­no­si uspeh ako se ba­vi­te tr­go­vi­nom ili ra­di­te s kli­jen­ti­ma. Pa­žlji­vo se op­ho­di­te s na­dre­đe­ni­ma. Par­t­ner kao da s vre­me­na na vre­me su­m­nja u vas zbog ne­če­ga. Bu­di­te otvo­re­ni­ji i pri­ča­j­te o sve­mu. Ne­r­vo­zni ste i na­pe­ti, mu­či vas ne­sa­ni­ca.

  • Strelac

    Ovaj dan vam do­no­si ve­st o ne­kom pu­to­va­nju, a upra­vo ono mo­že da vam do­ne­se ne­ve­ro­va­tan ra­zvoj po­slo­va­nja. Slo­bod­ni Stre­l­če­vi mo­gu da upo­zna­ju svo­ju srod­nu du­šu na ne­kim pu­to­va­nji­ma i pre­ko ro­đa­ka. Bo­lo­vi u le­đi­ma. Pre­fo­r­si­ra­li ste se, sa­da ne bi­ste sme­li da se izla­že­te no­vim na­po­ri­ma.

  • Jarac

    Da­nas mo­že­te da do­bi­je­te po­slov­nu po­nu­du ko­ja će vam na du­že sta­ze po­pra­vi­ti fi­nan­si­j­sku si­tua­ci­ju. Vaš od­nos s par­t­ne­rom je ko­re­k­tan, a po­ći će vam za ru­kom da ostva­ri­te je­dan du­go­ro­č­ni ci­lj. Va­ri­ra­nje pri­tis­ka. Oba­ve­zan je odla­zak kod le­ka­ra.

  • Vodolija

    Glav­na te­ma da­na­šnjeg sa­stan­ka će bi­ti da­lji ra­zvoj po­slo­va­nja. Bu­di­te oba­zri­vi pri­li­kom pot­pi­si­va­nja bi­lo ka­kvog do­ku­men­ta. Slo­bod­ne Vo­do­li­je mo­gu da upo­zna­ju svo­ju srod­nu du­šu pre­ko pri­ja­te­lja ili blis­kih ro­đa­ka. Ne­sa­ni­ca, mu­či vas da­ni­ma, na­đi­te uzrok.

  • Ribe

    Pru­ža vam se pri­li­ka da ozbi­lj­no una­pre­di­te svo­ju fi­nan­si­j­sku si­tua­ci­ju. Sa­da svo­jim pos­tu­p­ci­ma po­la­že­te te­me­lj za bu­du­ć­nost. Vaš od­nos s par­t­ne­rom pro­la­zi kroz kri­zu po­ve­re­nja, ali će to bi­ti kra­t­ko­tra­j­no. Pro­ve­ri­te vid. Do­šlo je do pro­me­ne dio­p­tri­je.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.