Počeo medijski napad na Ćinćur i Pejović, one su prepreka DPS-u da stavi PES pod punu kontrolu, Đukanović želi da Vlada direktno zavisi od njegovih satelita!

4

Mediji bliski Milu Đukanoviću i strukturama bivšeg režima krenule su u otvoreni propagandni napad na poslanice Pokreta Evropa sad Radinku Ćinćur i Jevrosimu Pejović, koje su se otvoreno suprostavile prekrajanju izborne volje građana i povratku strukturama DPS na vlast.

„Pejović i Ćinćur da vrate mandat ako neće da glasaju za Spajićevu vladu“, naslov je današnjeg centralnog teksta Pobjede, koji prenose i ostali mediji pod kontrolom Mila Đukanovića. Pobjeda je potvrdila da Andrej Milović predvodi dio Predsjedništva koji vrši pritisak na dvije žene, poslanice, koje su odbile poslušnost strukturama bivšeg režima koje je narod poslao u političku prošlost na izborima 2020. i taj rezultat potvrdio 2023. godine.

Pobjeda tvrdi da one „moraju“ vratiti mandat ako ne žele da glasaju za Spajićevu vladu, otvoreno promovišući ucjene PES-a iza kojih stoje interesi DPS. Najveći problem za Spajića i Milovića predstavlja Ustavni sud, jer shodno odlukama Ustavnog suda Ćinćur i Pejović su vlasnice mandata.

Pokušajem da izbace dvije poslanice čije časno držanje je narod pozdravio, DPS želi da uspostavi punu kontrolom nad Pokretom Evropa sad, a Milo Đukanović bi time dobio željenu situaciju: da sudbina vlade direktno zavisi od njegovih političkih satelita.

Stvaranje haosa na političkoj sceni i razbijanje jedinstva ostvarenog na predsjedničkim izborima, udaljilo je Crnu Goru od tzv. reformske većine koja bi krenula u sprovođenje reformi u pravosuđu i konačno oslobađanje Crne Gore od korupcije i kriminala za koji se terete strukture bivšeg režima DPS. To je prva važna stvar koju je Đukanović uspio da dobije preko djelovanja svojih ljudi u PES, a sada je na redu pokušaj stavljanja ove stranku pod direktnu kontrolu.

Predsjednik Crne Gore  Jakov Milatović ranije je saopštio da je pobjednička energija sa predsjedničkih izbora razbijena, te da bi on drugačije pravio vladu. Predsjednik je potvrdio da osim Ćinćur i Pejović ima još članova GO koji se protive ovakvom scenariju Milojka Spajića. Najnovija akcija pritiska na Radinku Ćinćur i Jevrosimu Pejović zbog odbijanja da se potčine interesima DPS-a, potvrdilo je da Spajić nema većinu za formiranje vlade po scenariju DPS-a.

 

4 Comments
  1. Pule komentariše

    To je gotova stvar!

  2. Q komentariše

    Džaba nama sve zlo uvjek pobjeđuje u Crnoj gori ,kakav narod takva i država .PLS vraća DrPS na vlast da zajedno kradu i tu nema spasa.

  3. Bure komentariše

    Najedite se nesoji …

  4. Sibirski komentariše

    Godpođe su časne i pravi primjer kako treba da izgledaju naše časne žene: majke, sestre,kćeri… Baš kao što su nekad Crnogorke bile časne žene, na kojima su počivali temelji svake kuće i porodice!
    Očigledno je da pojedince iz PES kao što su Spajić, Milović i ostale preletače iz DPS, nije imao ko da vaspita i nauči da je obraz ispred guzice!
    Gospođe Ćinćur i Pejović, puna podrška od časnih građana Crne Gore!

    ZA BUDUĆNOST CRNE GORE! ❤️💙🤍

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.