KRATKI OSVRT NA VELIKO BULSHIT

0

Piše: SIBIN

 

Kancelar Šolc pao tokom džogiranja i preko ogrebotine namakao gusarski povez a la James Joyce; Jadranka se Kosor upitala ko su ti koji nisu htjeli Crnu Goru u EU; u Madridu obilne kiše pozatvArale Špance u kuće; u Podgorici, građane gradski prevoz ispalio za besplatni prevoz.

Nadalje: u Beogradu se osipa protest, inače, nepostojeće opozicije, u kojoj bi svako da solira, poput Marka Marčela Š., koji je baratač sa riječima doraslim gimnazijalcima.

E, šta li smatra ulcinjski mizantropom na kojeg je Benjamin, veli, presudno uticao, taj melanholik na morfijumu, a povodom izjave premijera Hrvatske Milanovića, prema kojem čovjek ne vidi nikakav problem da u vladu uđe sa svojih 15 odsto i ZBCG?

Dok se sporimo sa susjedima oko jedrilice „Jadran“, na koju se nameračio i Horvat Srećko, u NVO CPC došlo do pucanja na dvije frakcije, dok jedna sa protestnog mitinga uznastojala svrgnuti Miraša Dedejića. O, Bože!

To bi, dakle, bio kratak pregled svakodnevnice od koje se sastoji smrti vijek, kojeg ne možeš transcendirati, zalud je svaki pokušaj koji bi da bude više od pukog uzdisanja.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.