Dnevni horoskop

0
  • Ovan

    Tajnovita atmosfera obavija situaciju na poslu. Sastanak iza zatvorenih vrata i priprema za ostvarenje tajnog projekta. Nalazite se u dilemi da li da pređete granicu kolegijalnog odnosa sa osobom koja vam se dopada. Prehlada, uz učestali kašalj i povišenu temperaturu.

  • Bik

    Danas se u svojim odlukama više oslanjajte na članove tima jer može doći do previda u prilično nestabilnoj situaciji. Slobodni Bikovi danas mogu da upoznaju fatalno privlačnu osobu na nekom sastanku ili zabavi. Osjetljivost grla. Izbjegavajte gazirana pića.

  • Blizanci

    Planetarni aspekt u vašem polju karijere stavlja akcenat na komunikaciju, ali može doći do dosta nesuglasica i svaljivanja krivice na vas. Ljubavna dilema između trenutne veze kojoj ne vidite budućnost i nove simpatije. Tahikardija, koja izaziva mučninu. Obratite se kardiologu.

  • Rak

    Ovo je period kad radite na profesionalnom usavršavanju ili sređivanju administrativnih poslova. Mnoge stvari će vam poći za rukom. Atmosferu ovog dana može obelježiti poznanstvo s veoma privlačnom osobom preko posla. Zubobolja. Zanemarili ste usnu duplju.

  • Lav

    Jaka energija aktivira vaše polje prometa, ali na jedan kontradiktoran način. Taman kad pomislite da je sve krenulo, može doći do zastoja. Ljubavna avantura na poslu može da bude prilično delikatna. Pazite se skandala. Reumatični zglobovi. Obratite se reumatologu.

  • Djevica

    Glavnu atmosferu ovog dana obeležiće nesuglasice s kolegama ili nadređenima. Naoružajte se strpljenjem. Dopada vam se osoba koju ste upoznali preko kolega. Uskoro vam slijedi prvi sastanak i postepeno zbližavanje. Stomačne tegobe, pokušajte da promijenite režim ishrane.

  • Vaga

    Ovaj dan obelježiće lična reorganizacija poslovanja. Očekuje vas promjena ranije zacrtanih planova, ali i pohvale za rezultate. Vaš odnos s partnerom odvija se danas po sistemu vruće-hladno. Malo ljubavi, malo svađe. Smanjite unos slatkiša, unosite više vitamina i minerala.

  • škorpija

    Glavna tema ovog dana je jedan uspješno sklopljen sporazum. Dugoročna saradnja će vam donijeti unapređenje finansija. Ovaj dan vam donosi pozitivnu atmosferu konstruktivnog dogovora s partnerom. Slijedi zajedničko putovanje. Aktivirajte se, počnite s laganim vježbama.

  • Strijelac

    Ovaj dan obeležiće vanredan splet okolnosti i odlaganje važnog dela posla. Zato bolje pripremite rezervni plan. Ovaj dan je više nego ljubavni za vas. Atmosfera puna ljubavnog elektriciteta i romantičan sastanak. Glavobolja, koja, ako je zanemarite, može preći u migrenu.

  • Jarac

    Ključ uspjeha je da se danas pridržavate zacrtanog plana, jer vam detalji mogu odvući pažnju. Moguće je probijanje roka. Sve više vam se dopada osoba koja zapravo nije slobodna. U dilemi ste šta dalje da uradite. Bolovi u vratnom delu kičme. Uradite rendgenski snimak.

  • Vodolija

    Oprezno upravljajte novcem, možete napraviti previd i pretrpjeti štetu kroz rizičnu investiciju. Odlučite o svemu drugi put. Atmosfera uzajamne podrške i razumijevanja s partnerom obeležiće dan lepim raspoloženjima. Upala mokraćnih puteva.

  • Ribe

    Obnovićete staru saradnju, ali budite oprezni što se tiče organizacije radnog vremena. Oslonite se na članove tima. Period nesporazuma s partnerom. Kao da govorite različitim jezicima, neophodno je prilagođavanje. Bolovi u lumbalnom delu kičme.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.