LIBDEM: Vulin trenutno najveća opasnost po suverenitet Srbije, jer je pod direktnim uticajem ruskih službi

1

Liberali i demokrate (LIBDEM) reagovali su na prethodno objavljeno saopštenje Pokreta Socijalista (PS). Reagovanje LIBDEM-a prenosimo u cjelosti.

Odgovor Pokreta socijalista (PS) na osnivanje Liberala i demokrata (LIBDEM) i njihove uvrede na naš račun smatramo posebnim vidom časti i pohvale.

Aleksandar Vulin, šef Bezbednosno-informativne agencije (BIA), trenutno predstavlja najveću opasnost po suverenitet Srbije, jer se direktno nalazi pod uticajem službi Ruske Federacije, a oni koji ga i dalje drže na tom mestu moraju da shvate da šteta koja se nanosi interesima naše države ne može više ni da se izmeri.

Radi se o osobi koja više ne može da vodi računa o svom ponašanju, a pitanje je dana kada će ono što je zapravo Aleksandar Vulin izaći na površinu i svetlo dana.

Ozbiljni i lojalni pripadnici BIA stide se svog direktora i znaju dobro u kolikom bezbednosnom problemu se trenutno nalazi Srbija, zbog jednog diletanta spremnog da žrtvuje sve kako bi sačuvao privilegiju i pozicije.

Takođe, čak je i za Vulinovo stanje previše da sebe poistovećuje sa Srbijom, jer je Srbija sita takvih „junaka“ i „patriota“, čija je jedna ruka u vazduhu sa raširena tri prsta, a druga duboko u našem džepu.

Momentalna smena Vulina, pošto na ostavku ni ne pomišlja, jer se sa moralom davno razišao, jedini je odgovor koji želimo da čujemo od predstavnika vlasti.”

1 Comment
  1. mornar komentariše

    Uf, baš su dosadni ovi drugosrbijanci !.
    Skroz su pod uticajem CIA i MI6 !.
    Za vlast bi i sa djavolom pravili dil !!!.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.