Bošnjak: Kopitović lična razmišljanja predstavio kao partijska, tražiću da snosi odgovornost

6

Kao predsjednica Odbora Pokreta za promjene Glavnog grada želim da informišem javnost da je naš član Ivan Kopitović samoinicijativno, bez konsultacija sa Odborom, našim odbornicima ili sa mnom kao predsjednicom Odbora dao izjavu u kojoj poziva na smjenu gradonačelnice Olivere Injac, dajući sebi za pravo da njegova lična razmišljanja predstavi kao partijska, saopštila je Branka Bošnjak, predsjednica Odbora PzP-a Glavnog grada.

Njena reakcija uslijedila je nakon što je funkcioner PzP-a Ivan Kopitović na društvenim mrežama pozvao odbornike da što prije predaju inicijativu za provjeru povjerenja gradonačelnice Olivere Injac.

„Ovakve inicijative koje pominje Kopitović su toliko ozbiljne, da čak prevazilaze ingerencije Odbora grada, već ih treba razmotriti Glavni odbor. Mi kao PzP nismo učesnici pregovora oko formiranja Vlade i ne želimo da u ovako ozbiljnom trenutku neozbiljno djelujemo“, izjavila je Bošnjak, prenosi „Dan“.

Prema njenim riječima, „ukoliko neko želi da zastupa druge partije, i čeka da ga pozovu lideri drugih partija, treba prvo da podnesu ostavku na članstvo u PzP i na funkcije koje obavlja u ime PzP, pa da to radi u ime tih partija“.

„Zato oštro demantujem navode Kopitovića, a tražiću i da snosi odgovornost za ovako ozbiljno narušavanje partijskih propisa“, zaključila je Bošnjak.

6 Comments
  1. Bokelj komentariše

    Gospođo Bošnjak, srećom bivša poslanice. Prvo sam pročitao saopštenje g. Kopitovića, a nakon toga i vaše reagovanje koje me je vratilo na ponovno čitanje saopštenja g. Kopitovića. U saopštenju Kopitovića nigdje nijesam mogao naći vaše tvrdnje da je govorio u ime PZP-a. U ime PZP-a vi ste govorili uoći prethodne izborne kampanje i prošli kako ste prošli. Dakle, vi ste svoje rekli, a sada pustite ovog mladog čovjeka da misli svojom glavom.

  2. Miloš komentariše

    Ovo je ona što je glasala sa drpsom oko Srebrenice, pi!

  3. Brrrr komentariše

    Glasacica rezolucije koja je 10ak godina parazitirala na srpskim glasovima…jedina pozitivna stvar predhodnih izbora sto pzp i sdp vise ne postoje.

  4. Kosa komentariše

    Polako, Branka, polako. Doći će i to na red.

  5. Aleksandar komentariše

    Šta je Branka, inicijative mlađih unutar PZP te izbacuju iz zone komfora?
    Ti si pokazala ko si i šta si kada si kao rijetka i raritetna pivljanka koja se ne osjeća Srpkinjom nego Crnogorkom, glasala za rezoluciju o Srebrenici i tako učestvovala u proglašenju srpskog naroda genocidnim. I kasnije tvoje djelovanje sa pozicije potpredsjednice Skupštine je bilo – iako vješto sakrivano, ali pažljivom gledaocu i slušaocu ipak primetno, protkano nekim čudnim i ne baš prijateljskim navojem prema kolegama poslanicima iz DF.
    To što je tvoj ego posebno pogodio dio saopštenja Kopitovića u kojem on podržava Mandića i Kneževića, samo potvrđuje gore navedeno.
    Opustite se gospođo Branka i pokušaj da ne narušavaš odnose između nekadašnjih – a i današnjih saboraca unutar nekadašnjeg DF.

  6. Q komentariše

    Čovjek za razliku od tebe ima časti !Da nije tebe bilo i ludog profesora DF bi i dalje postojao no i tebi su ustase blize srcu i mudžahwdini iz BS!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.