Ovi poslanici su aplaudirali otimanju imovine SPC

1

Slika koja koja kruži društvenim mrežama ove nedelje je slika glasanja u Skupštini 26. decembra 2019. kada je izglasana diskriminatorski zakon o tzv. slobodi vjeroispovijesti, kojim se na udaru našla Srpska pravoslavna crkva, njeno sveštenstvo i monašstvo i crkvena imovina.

„Zelene tačkice“ označavaju poslanike koji su donijeli ovaj zakon, među ovim tačkicama su i ministri buduće Vlade, ukoliko dođe do njenog izglasavanja.

(IN4S)

1 Comment
  1. Sibirski komentariše

    Pa šta očekivati od izdajničke sorte koja obitava na čelu Evrope Sad i Demokrata, nego da stave svoje lične interese ispred obraza i opštenarodnih interesa!?

    Pa ovi prvi iz Evrope Sad, nijesu ni bili tu kada smo se mi iz DF u Skupštini i zajedno sa narodom i SPC na protestima i na litijama borili za slobodu i očuvanje svetinja, nego su kao stipendisti DPS lumpovali i uživali sa kineskinjama komunistkinjama i budistkinjama i raznim drugim …njima, po bijelom svijetu, a onda su se iznenada ,, sjetili “ da bi bilo dobro da se vrate u Crnu Goru i stave svoje,, biserne “ i pozapadnjene umove na raspolaganje svima nama koji smo se oslobodili mafije i bez kojih niko ne bi ni znao da ti,, biserni “ umovi postoje.

    A ovi drugi iz Demokrata na čelu sa Ljaljom totemom su u početku prvih par mjeseci ignorisali narodni otpor i litije ( čak su se i podsmijavali na račun blokada i,, retrogradnih “ frontovaca ) i čekali da vide u kom smjeru će se stvari odvijati, pa kad su vidjeli da je to opštenarodni ustanak i koliki je naroda na ulicama, tek tada su se lukavo i proračunato kako to samo oni znaju, priključili narodu i litijama kako bi ućarili kakvu korist za sebe.

    I od tih i takvih očekivati doslednost i brigu za narod i njegovu volju? Od Spajketa prevaranta i Ljalja koji svaki dan ,, potpisuje “ izjavu ČASTI da nikad neće sarađivati sa DPS i njegovim satelitima?
    Iluzorno je bilo šta očekivati od te dvije interesne grupacije, jer čast, obraz i poštenje ne stanuju na njihovim adresama!

    Šta je tu je! Izborili smo se sa DPS i Milom, pa ćemo se vala izboriti i sa ovim prevarantima!

    ZA BUDUĆNOST SRPSKE CRNE GORE! ❤️💙🤍

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.