Portal Analitika podržao Demokrate: „Iako ima podjela unutar stranke, moraju biti odlučni da podrže Spajića!“

3

Nakon što su portal Aktuelno i Antena M otvoreno stali u odbranu Milojka Spajića, u veliku medijsku bitku koja traje ovih dana uključio se i Portal Analitika. Sudeći po njihovim narativima, oni su po zadatom rasporedu dobili zadatak da „drže stranu“ Demokratama Alekse Bečića.

U opširnom tekstu koji je danas plasiran, sa ovog medija sada već uobičajeno optužuju i krive predsjednika Srbije Aleksandra Vučića „za sve“, a očekuje se da Vučić bude optužen i zbog klimatskih promjena.

Ali zato, na opšte iznenađenje birača Demokratske Crne Gore, Portal Analitika, jedan od najčešćih kritičara tekovina 30. avgusta, otvoreno je podržao Demokrate, insistirajući na, kako kažu, „njihovoj odlučnosti“ uprkos navodnim podjelama unutar stranke.

Na ovom sajtu kažu da „od strane Beogradu i Moskvi lojalnih medija i političara se plasiraju teze kojima je cilj da poljuljaju jedinstvo između partija koje su vjerovatni konstituenti buduće vlade. Takođe, nastoji se produbiti jaz koji postoji između dvije struje unutar Evrope sad, a koji je dobrim dijelom i nastao njihovim obavještajnim djelovanjem. Tako nastoje da poljuljaju odlučnost Demokrata da podrže Spajića, budući da posjeduju informacije da unutar ove stranke postoje disonantna mišljenja vezano za koaliciju i da su narušeni odnosi između vrha partije i pojedinih opštinskih odbora“.

Međutim, tvrdi portal Analitika, Demokratama je jasno da ukoliko ne iskoriste priliku da uđu u vlast njihova stranka može samo nastaviti sa opadajućim trendom, zaključuju na ovom sajtu.

3 Comments
  1. Q komentariše

    Treba li ovdje sto dodati kad je već sve jasno,Analitika,Antena M,Aktuel o,Adolf Hitler.Svi daju podršku Lažojku Spajiću iz novog DPS-a.Nema veze svima će on rodbinu zaposliti samo da,glasaju zq njega i Ljalju.Uzas.

    1. Zoran komentariše

      Nešto me ke strah da je ovo tačno, a volio bih da je suprotno.

  2. Drška od stomaka komentariše

    AnaL Litika podržava Demokrate.
    Pa ima li šta prirodnije.
    Na zdravlje vam izdaja, đetići eldžibitići.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.