Novi problemi za Spajića, funkcioner Alternative: Vlada koja se planira sa Milovim satelitima nije Vlada poštenih ljudi, ti ljudi treba da su u zatvoru a ne u vlasti!

1

Funkcioner Alternative, Zarija Pavićević, oglasio se povodom trenutnog haosa koji vlada u Pokretu Evropa sad i Spajićevog plana da formira Vladu sa „Milovim satelitima“.

On smatra da Vlada u kojoj će participirati BS, HGI, DUA – Mehmeta Zenke, a neće koalicija Za budućnost Crne Gore, nije Vlada ni jednog poštenog čovjeka u Crnoj Gori, kao ni nijedne osobe koja je posvetila i minut svog života borbi protiv DPS-a.

„BS, kao i HGI i DUA su najgore što se desilo jednom narodu! U srećnim državama, stvarno posvećenim istinskom napretku nacije i boljem standardu života građana, komplet predsjedništva svih gore navedenih partija bi jedino mogli i morali da održavaju sastanke u sobama zatvorenog tipa Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija“ – poručio je Pavićević.

Alternativa ima jednog poslanika na listi koalicije Evropa sad, tako da javno i slobodno iznošenje ovakvog mišljenja Zarije Pavićevića predstavlja dokaz da unutar pomenute koalicije ne cvjetaju ruže i da će Milojko Spajić imati realnih prepreka u ostvarivanju svog nauma – kreiranju 44. Vlade sa partijama koje su proteklih decenija bile DPS-ovi koalicioni partneri.

1 Comment
  1. Joko komentariše

    Ajde Bogu hvala da se neko iz koalicije PES pobuni protiv prevare. Svaka vam čast.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.