Dajković: Srbi da se spreme za borbu, Spajić je marioneta, na poziv Mandića spreman sam da podnesem ostavku i napustim vlast u Podgorici!

5

Vladislav Dajković, predsjednik Slobodne Crne Gore, istakao je u Novom vikend jutru Jovane Jeremić na TV Pink da se sprema nova prevara srpskog naroda u Crnoj Gori.

Dajković je rekao da Srbe pokušavaju da izopšte sa političke scene CG, dodaje da se zatvaraju vrata za njih, jer su jedina koalicija koja zastupa iskonske vrijednosti Njegoševe Crne Gore.

– Srpski narod koji je glasao, treba da dobije priliku za svoj stav. Nadam se da će gospodin Spajić ipak razmisliti i reći da ima vremena za dogovor. Hoće da nas izbace američka, britanska i njemačka ambasada – rekao je Dajković.

Kako kaže, Spajić je njihova marioneta. Dodaje da mora da pohvali postupak gospodina Danilovića, koji je rekao da neće ući u Vladu ako nije formirana na osnovu izbornih rezultata.

– Želim da pozove, gospodina Jokovića da isto to uradi. Srbi moraju da se drže zajedno, to je nauk koji nam se provlači nekoliko prethodnih vjekova – rekao je Dajković.

On je rekao da Slobodna Crna Gora koju predvodi podržava Andriju Mandića i koaliciju za budućnost Crne Gore.

– Nadam se da će se ipak naći snage da se ne vode tuđe bitke, već da se okrenu narodu. Nadam se da će gospodin Spajić ipak smoći dovoljno snage da uvede tihi mod za pozive iz ambasada, jer ako uvede manjinske stranke, isti ti prestavnici manjina će mu srušiti Vladu na prvi Đukanovićev mig – rekao je Dajković.

Kako kaže, ako se to dogodi doći će do destabilizacije, mi ćemo se boriti za svoja prava. Na poziv Mandića spreman sam da podnesem ostavku i napustim vlast u Podgorici.

– Srpsko srce iz grudi nam niko neće isčupati – ističe on.

(pink.rs)

5 Comments
  1. Novak komentariše

    Zamisli politicku grupaciju koja ovog’ nesretnika uhljebi i koja ga pusta da gostuje na TV.

  2. Arsenije komentariše

    Ko vam je ova budala?

  3. pravo u metu komentariše

    Novak i Arsenije dvije neznalice i duse prodane na pogrešnom mjestu..

    1. Hhhhhhhhh komentariše

      Ma kakav Novak i Arsenije 😁
      To ti je ona splačina i kozoheb što se u zadnje vrijeme najčešće vabi sa Boro – iz milošte Boronja 😁, ranije poznat i kao Krnja Jela, Pasalic i tako dalje…
      Omiljena sportska disciplina mu je vazda bila naduvavanje srpskih,, baluna “ 😁 na potreban broj atmosfera, po uzoru na svoje istaknute i omiljene vođe 😁😄
      Više voli to, nego ljeba da jede. Zato i dežura na portalu, ne skida se sa njega 🤣🤣🤣🤣🤣

  4. Sibirski komentariše

    Bravo Dajkoviću, tako govori neko ko je iskreni a ne Srbin iz interesa, kao ove prodane duše u redovima PES i Demokrata, što su radi malo ćara prodali srpstvo, Đedov amanet i vjeru pravoslavnu.
    Bivši Srbi postadoše vječite ološi, da se pljune kad god im se ime pomene! Pi!

    ZA BUDUĆNOST CRNE GORE! ❤️💙🤍

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.