Da li je Milojko istetovirao simbol zloglasne japanske sekte?

2

Piše: Vladimir Vuković

 

Na fotografiji vidimo Milojka Spajića u opuštenoj atmosferi kako se brčka u plićaku sa Jankom Odovićem i zajedničkim drugarima, pretpostavljam.

Na ovoj fotografiji imate i ne bez razloga označen detalj u vidu tetovaže na lijevoj sisi crnogorskog premijera u najavi.

Kao solidan poznavalac problematike oko dalekoistočnih kultova i sekti, ovom objavom nadležne državne organe u Crnoj Gori podstičem da provjere šta je tačno Milojko tetovirao i da li predmetna tetovaža ima bilo kakvu simboličku vezu sa čuvenim tzv. Kultom sudnjeg dana.

Moje sumnje u ovom pravcu podstiče činjenica da je Mickej u dužem vremenskom periodu boravio u Japanu, odakle ova sekta vuče svoje korijene a podsjećanja radi, to su vam oni fanatici koji su u 20.3.1995. postavili otrovni gas sarin u podzemnu željeznicu Tokija, kada je ubijeno 13 osoba na licu mjesta a preko hiljadu ljudi otrovano sa kasnijim težim posledicama.

Mišljenja sam da dodatnu provjeru Milojko Spajić treba da prođe i zbog toga što su pripadnici ove zločinačke sekte u Crnoj Gori već duže vremena prisutni preko svoje mreže, koja je kao takva registrovana i u izvještajima američke CIA.

Ako ste zaboravili, podsjećam vas da je to ista ona grupa fanatika čiji su članovi još 2016. hapšeni na teritoriji Crne Gore (Hotel Ramada u Podgorici i Hotel Perjanik u Danilovgradu), kojom je prilikom njih 58 završilo iza brave a kasnije i deportovano.

Ovom objavom ništa ne tvrdim, samo dobronamjerno upozoravam javnost i nadležne organe na moguću opasnost koja može da se spriječi ako realno postoji i udaljena sumnja da prijeti kao takva. Mislim da ne treba da vam objašnjavam kakva bi katastrofa bila da, ne dao Bog neki pripadnik Aum Šinrikjo, dođe na pozicije vlasti u državi.

Zato apelujem na predostrožnost po svakom pitanju pa i ovom, a ukoliko bi istraga utvrdila da individua sa fotografije ima bilo kakvu vezu sa gore pomenutom grupom, onda da se isti stavi pod duhovno dejstvo nekog od sveštenika koji su fanovi Pokreta Evropa sad i da mu se danonoćno čitaju molitve a za mandatara ćemo se već nekako snaći.

Budnost i oprez braćo i sestre

(Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrici „Drugi pišu“ nisu nužno i stavovi redakcije portala „Borba“)

2 Comments
  1. Laki komentariše

    Mislim da je tu upisivao koga voli,a kako on to mijenja očigledno često,morao je da prepravlja muška imena u ženska i obratno..

  2. Laki komentariše

    Odovic..kako to Milojku zvuči? Odavde,odande,odozdo,odozgo..

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.