PES priznao da ne žele ZBCG: Pravićemo Vladu sa onima koji su konstruktivni, a to su Demokrate i partneri DPS-a!

9

Pokret Evropa sad se po drugi put oglasio danas i poručio koaliciji Za budućnost Crne Gore da im neće dozvoliti da odugovlače proces formiranja vlade sa onima koji pružaju nedvosmilenu podršku mandataru Milojku Spajiću.

PES je u ovom saopštenju potrdio namjeru da formiraju vlast sa Demokratama i DPS-ovim partnerima, te da ZBCG-u smetaju obrisi buduće vlade.

Iz ovog politčkog subjekta ističu da ne će podleći ničijoj namjeri da opstruira i odlaže proces formiranja nove Vlade i tako ugrožava implementaciju programa Evrope sad 2.

– Nakon jutrošnjeg manipulativog saopštenja ZBCG-a i javne optužbe na račun PES-a kako Milojko Spajić fingira pregovore, te da nije poslao nikakvu ponudu za učešće u 44. Vladi, imamo priznanje lidera ZBCG-a da ponuda postoji, koja je danas navodno prihvaćena. Dakle, radi se o jako neozbiljnom pristupu i dokazu da ovaj subjekat olako etiketira i optužuje one sa kojima bi navodno da sarađuju u novoj Vladi. Jako je interesantno da ovo prihvatanje dolazi, nakon što su se naslutili prvi obrisi 44. Vlade, poslije višestrukog odbijanja ponude, te mogućnosti da se izvršna vlast sastavi sa onima koji neće odugovlačiti proces i koji nemaju isti stav kao DPS po pitanju podrške mandataru – saopšteno je iz PES-a.

 

9 Comments
  1. Kosingas komentariše

    ide cepanje pesa, spajic formira vladu sa ostatkom pesa, i ovima sto ga podrzavaju (demonkrate, i slicne manjine), uz dodatnu i sntaznu podrsku i drpsa… potom idu :lokalni izbori …itd…
    u perspektivi nestaju pe(mozda oko spajica do cenzusa)s, snp, demonkrate(mozda cenzus)… zbcg sledi tezak period ali ovo je sve dobro…

    1. milos komentariše

      ZBCG će na sledećim izborima imati barem 40%. Pod hitno treba vratiti Medojevića jer će on biti najbolji za premijera kad ostane pustoš iza Spajića. Napraviti program koji će sadržati najvažnije stvari za Crnu Goru kao što su ulazak u BRIKS, otpriznavanje kosova, oslobađanje Mila Božovića, ukidanje latinice, vraćanje kapele na Lovćen, izlazak iz nato i ulazak u open balkan.

      1. Krsto komentariše

        Da, ali do tada treba imati strpljenja i izdržati PES-DPS-BS-Demokrate torturu i njihovu namjeru uvođenja zakona Roditelj 1 i Roditelj 2, LGBT+, LGBTQ+, zakon o dozvoljavanju promjene pola bez pristanka roditelja, slanje pokoje puške i Mašana onom klovnu Zelenskom, obustavljanje svih procesa protiv korumpiranih političara, sudija i tužilaca i njihovo proglašavanje herojima Mojtenegra i davanje plakata kao zaslužnim građanima… Znam ja da ćeš ti izdržati Miloše jer bukovina si ti tvrda, ali kako će ostali? Eeeeeee…

  2. Bure komentariše

    Vec nemate pola glasaca pes nistavila.

  3. Izvorka komentariše

    Hahahaha
    Sad je otkrio čemu i zbog čega formira Vladu, principi su bili zamajavanje porobljenog naroda.
    Šta će mu promjene u sudstvu za koje treba 49 poslanika, kad je za zaduženje i proviziju dosta i 41

    🤣🤣🤣🤣🤣

  4. Lemi komentariše

    Umiru tiho i polako DF i DRPS!
    Karma ku..a!
    Zbogom žohari!

    1. Walter komentariše

      Žohar ti je otac što te tako bezobraznog napravio.

  5. Kana komentariše

    Lijepo vam je rečeno u nekoliko komentara bez neke „visoke politike“ šta treba da uradite, ali džaba. Zato se i šale ovako s vama. Trebalo je pustiti da BS dovede Milatovića za predsjednika. E, sad on ćuti, iako je govorio da Ibrahimović ne može u novu vladu. A svi su vam lijepo kazivali da je BS najštetnije krilo DPS-a. Doduše, ovo je ipak samo jedan od mandatarovih poslova. Kad ga obavi idemo dalje ako budemo imali sušta. On u sledeću varoš a mi…

  6. Q komentariše

    Zasto PES ne promjeni ime u LAŽOJKO,posto svi lažu i to gore od Dritana !??Non-stop oni ispravni a svi drudi lazu e pa neće biti smradovi DPS-ovski!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.