(FOTO) Padaju maske: Antena M i portal Aktuelno otvoreno stali uz Milojka Spajića! Likuju zbog izostavljanja Srba iz Vlade! Nove brutalne uvrede na račun učesnika litija SPC!

11

Portal Antena M otvoreno je stao u odbranu Milojka Spajića. Ovaj portal pokušava da odbrani lidera PES-a od sve većeg gnijeva javnosti zbog najave Spajićevog prekrajanja izborne volje. U opširnom tekstu Antena M tvrdi da je Spajić formirao podršku za vladu, a da podršku čine poslanici PES-a, Demokrata, manjina i jednog poslanika sa liste DPS-a. Spajić prema pisanju ovog portala želi da obezbijedi i podršku SNP-a, a još uvijek je, prema njihovom pisanju, neizvjesna podrška Gorana Danilovića.

Antena M tvrdi da je Joković bio konstruktivan u odnosu na plan Spajića da formira vladu bez predstavnika Srba, a uz podršku Mehmeda Zenke. Oni optužuju predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da vrši pritisak na Jokovića da ne uđe u vladu.

Spajiću je podršku za najavljeni plan pružio i portal Aktuelno, koji je prepoznat po brutalnim antisrpskim stavovima. U tekstu je objavljen na portalu Aktuelno brutalno se vrijeđaju i učesnici litija: Spajić mora ostati istrajan u onome što je, navodno, koliko sinoć obećao Bošnjačkoj stranci – da u Vladi, uprkos Vučiću, neće biti bivšeg DF-a. Jer, na vagi onoga što je “narodna“ volja s jedne i potreba emancipacije društva s druge strane, svaka civilizovana zemlja dodala bi ovoj drugoj strani još jedan tas koji bi bio motivisan potrebom da se poslovično neuki glasači usmjere ka evropskim vrijednostima. Uostalom, ako se Spajić od čovjeka koji se u Crnu Goru vratio “jer je crkva bila ugrožena“ uzdigao do persone koja ima priliku da vuče istorijske poteze, onda se i glasači koji su se na izborima rukovodili sviješću zaglupljenom litijaškim svjetonazorom valjda mogu edukovati i vratiti “vjeri prađedovskoj“, piše na ovom portalu.

Nakon otvorene podrške ovih portala maske padaju, a više je nego očigledno kakvu bi politiku buduća vlada vodila.

 

11 Comments
  1. Ufff komentariše

    Svaka cast micki. Df i dps napolje

  2. kosecudi komentariše

    12. aprila ste sebe samounistili. Ko vam je kriv.

  3. Sekula komentariše

    Spajić vam ponudio Ministarstvo turizma u inače turističkoj zemlji i Ministarstvo prosvete u kojoj se zapošljava pola Crne Gore. A šta ste još očekivali? Rekli ste niste zainteresovani za Vojsku i MUP. Za ministarstva finansija i ekonomije niste stručni, nemate ni jednog ekonomistu. Za ministarstvo pravde niste stručni jer nemate ni jednog pravnika. Za evropske integracije niste zainteresovani jer o tome znate koliko čoban sa Sinjajevine. Prema tome, objasnite šta hoćete i šta umijete da radite.

    1. Q komentariše

      Mars pokvarenjaci ,obožavaoci Prvoprekrečenog govna i njegovih eksperata !Od 30. augusta stalno poturate iste floskule na koje je glupi i naivni Mandić pao jer je glumio mirotvorca i nije vam dosta već bi i dalje ponižavali jedan narod Srpski koji vam je stvorio državu .Mars stoko sovinistička,ljubitelji lanaca ,mars!

  4. Boro komentariše

    Vecina Srba u CG je uz PES i Demokrate, njih preko 20%!

    1. nadjsee komentariše

      Jes q. Više je tamo DPSovaca i komita samo su u sjenku. Isturili 20 srba da mame bu..ale.

  5. Vuksan Lekić komentariše

    Pa naravno.Kad glupi Srbi glasaju za PES i za Demokrate. Eto nova Endehazija ,slična DPSovoj ustašokratiji. Brzo ce ponovo podjele i polarizacija.
    S junadima se nikad nije oralo.Doveli ste junad, platićete ceh.

  6. rajko komentariše

    Kojeg gnijeva i koje javnosti?

    1. Detektor udbaških goveda komentariše

      Shvatićete koje javnosti žbirovi. Kad dođe vrijeme a doći će brzo, samo će vam se kazati. A onda ćemo malo drugačije.

  7. Q komentariše

    Antena M i Aktuelno to su nacistička glasila u Crnoj gori i kakve maske tu mogu da padnu ?
    Da možda nekom nije novo da je Sir Oliver lopov?Pogledajte ga samo u oči i vidjet će te da Spajić samo razmislja kako prevariti slagati i ukrasti drugo ga ne zanima.

  8. Sibirski komentariše

    PES = DPS

    Davno utvrđeno i davno rečeno.
    I jedni i drugi su puki izvršioci antisrpske i antipravoslavne agende i politike zapadnih liberalnih globalista, čije rezultate imamo priliku da vidimo po pitanju dešavanja u Ukrajini.

    Prvi pokušaj zadavanja odlučnog i konačnog udarca bilo kakvom otporu, srpstvu i tradicionalnoj Crnoj Gori preko DPS i satelita i donošenjem zakona o otimanju svetinja nije im uspio, zbog veličanstvenih svenarodnih litija na čelu sa blaženopočivšem Mitropolitom Amfilohijem i SPC.

    Sada pokušavaju ponovo isto to, preko njihovih instaliranih igrača i agenata njihovih interesa u okviru PES – koje su dugo školovali i pripremali kao zamjenu u očima naroda kompromitovanog DPS i njegovog lidera, kao i preko odavno vrbovanih nazovi Demokrata.

    Narod je nakon 30 – avgustovske pobjede prevaren i kolo su poveli zapadni i Udbini igrači i agenti poput Zdravka Krivokapića i Milojka Spajića, tako da sada na sceni imamo pokušaj finalizacije te velike prevare.
    Kome to nije jasno taj je zalutao na političkom temama, a da li će im plan uspjeti opet zavisi od naroda i njegove spremnosti da se suprotstavi i odbrani slobodu. To naročito zavisi od – sada je već i njima jasno – velikog dijela zavedenih i prevarenih Srba i učesnika litija u redovima PES i Demokrata.

    I kad su preko Mila Đukanovića i DPS krenuli u realizaciju uništenja srpskog faktora i SPC u Crnoj Gori, prevarili su se, jer nijesu očekivali onakav svenarodni otpor.
    Mislim da će se prevariti i ovog puta ukoliko istraju na tome da Milojko Spajić i PES zajedno sa Demokratama počine novu izdaju izborne narodne volje, te da će im ovaj put ako do toga dođe na nos SVE iskijati!

    ZA BUDUĆNOST CRNE GORE! ❤️💙🤍

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.