Priština-Zagreb-Podgorica: Ispostave inostranih obavještajnih službi za napade na Srbiju!

2

“Borba“ je prva ekskluzivno objavila vest da je u trenucima najveće tuge u Srbiji nakon krvavog pira koji je sprove maloljetni dječak ubica uhapšen TikToker koji mu je poslužio kao inspiracija. Hrvatski državljanin Vuk Vico čije je medijske sadržaje maloljetni K.K. gledao bio je inspiracija za krvavi zločin u kojem su roditelji ostali bez djece, a Srbija zavijena u crno. Čudno je, ali ne može a da se ne obrati pažnja, jer, šta bi bilo, pitamo se da je neki srpski državljanin u Hrvatskoj bio uzor nekom krvniku.

Ne daj bože nikome, rekli bi naši ljudi, a mi se slažemo sa njima. Zatim, pripadnici hrvatskih specijalaca u Draču obučavali su albanske specijalce dok na Kosovu i Metohiji odavno obitavaju i “vršljaju“ hrvatski obavještajci. Podgorica je nikad transparentnija u davalju antisrpskih izjava i potvrde kursa koji su zacrtali oni koji su, ovu još maloljetnu državnu tvorevinu i stvorili. Priština-Zagreb-Podgorica poput vrlih ispostava inostranih obavještajnih službi djeluju po dobro uhodanom receptu agentura koje su u krvi rušile Prvu i Drugu Jugoslaviju, SRJ, a na posletku i SCG.

Ne misleći da su završili posao cilj im je rastakanje Srbije i uništenje nukleusa opstanka srpskog suvereniteta i integriteta na Balkanu, Matice svih Srba. Međutim, Vučićeva Srbija je ekonomski, a prema Global Firepower indeksu i najmoćnija vojna sila u regionu i predstavlja krupan zalogaj i za one koji su mentori i tutori Prištini, Zagrebu i Podgorici, a kamo li za same ovdje nabrojane centre. Protesti “protiv nasilja“ u Srbiji u jednoj od svojih epizoda prenesenoj u direktnom programu jedne Šolakove televizije dičili su se hrvatskom vijećnicom koja je došla u Beograd da “pomogne“ protestantima. Šta radi većnica na ulicama Beograda i koliko je za to plaćena znaju njeni poslodavci, a nije teško zaključiti ko je to. Ničim izazvan javio se od skora izabrani predsjednik Milatović nudeći Crnu Goru da bude “posrednik“ između tzv. Kosova i Srbije, doduše moglo bi se samo reći “ničim izazvan“ jer je i njemu sigurno zazvonio telefon sa onog istog broja koji rukovodi i ovom vijećnicom.

Na njihovu nesreću BIA je uvijek tri koraka ispred njih, a na njenom čelu je dokazani rodoljub Aleksandar Vulin. Srbija nije više ona od juče, nije više na njenom čelu lice koje svako malo “skokne“ do naših susjeda da im se klanja i izvinjava im se jer su tri puta u ovom vijeku posezali za našim biološkim uništenjem. Prošla su vremena kada je Vojska Srbije bila svedena “dobrovoljno udruženje“, a na sceni je nova realnost. Realnost je da je Srbija jedno veliko gradilište auto-puteva, puteva, fabrika, željeznica, brzih pruga, otvaranja novih radnih mjesta. Zahvaljujući predsjedniku Vučiću Srbija je svjetlosnim godinama daleko od svojih susjeda. Umjesto da se okrenu sebi, Zagreb i Podgorica djeluju kao oruđe velikih trošeći sopstveno vrijeme, ali i međudržavni potencijal narušavajući odnose sa najmoćnijom zemljom u regionu miješajući se u njene unutrašnje stvari po pitanju autonomne pokrajine Kosovo i Metohija.

Maloljetna Crna Gora bi da poput starije sestre Hrvatske gradi svoj imidž dodvoravanjem Briselu i Berlinu, a radeći protiv Beograda zaboravljajući zaboravljajući staru maksimu koja kaže: “ko ne drži brata za brata, dobiće tuđina za gospodara“.

 

2 Comments
  1. Gradjanin komentariše

    Ajmo malo,zavjera Vatikana,cijelog svijeta…ne prdite

  2. Canon komentariše

    Zaboravili ste u nabrajanju Sarajevo, a glagol koji je upotrijebio prethodnik, a koristi se za gasovite produkte metabolizma, jedino adekvatno ide uz bivšeg direktora policije, vjerovatno njegovog saborca

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.