DPS-ova posla: Prostorija MZ Ljubović pretvorena u ilegalnu kafanu i lični stan

1

Poslovni prostor Glavnog grada pretvoren je u ilegalnu kafanu i lični stan, objaviio je zamjenik gradonačelnice Podgorice Danilo Šaranović.

On je na svom Fejsbuk profilu napisao da je ovo samo potvrda kako se ophodilo prema imovini grada.

“Službenici grada su obilaskom gradskih prostorija u kojima se nalaze mjesne zajednice otkrili da se u prostorijama MZ Ljubović nalazila ilegalana kafana i da je neovlašćeno lice iste prostorije pretvorilo u mjesto stanovanja. Nakon što su raskinuti ugovori sa Udruženjem penzionera, čime su svi klubovi penzionera bili dužni napustiti prostorije uz izmirene račune za struju i vodu, u predmetnim prostorijama je očigledno funkcionisala ilegalna kafana, a ovo lice je iste koristilo i za lično stanovanje, čemu svjedoče fotografije”, napisao je on.

Šaranović smatra da se radi o uzurpaciji i zloupotrebi imovine Glavnog grada, za šta će se utvrditi odgovornost, ali i spriječiti da se ikada više nešto slično ponovi.

“Odgovor na pitanje zašto do sada nije postojao registar imovine Glavnog grada se sam nameće – vjerovatno da bi se ovakve zloupotrebe skrivale”, zaključio je Šaranović.

1 Comment
  1. 😂 komentariše

    Bivsi gradonacelnici su bili “posteni “ljudi zato nema registra imovine. Kako bi onda oni krcmili imovinu za svoje prijatelje, ljubavnice i rodbinu? Sve dali njima nista za sebe nisu uzeli!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.