NAJSKUPLJA BESPLATNA REKLAMA NA SVIJETU

1

Piše: Velibor Marković

Pazite kad olajavate (,,ko neće brata za brata, taj će tuđina za gospodara“)

Kada je najbolji teniser svih vremena, Novak Đokovic, poslije brojnih pobjeda na svjetskim turnirima uporno i ,,tvrdoglavo“ ispisivao na objektivima fotoreporterskih fotoaparata riječi ,,Kosovo je Srbija“ kao podršku zemlji u kojoj je rođen, odrastao i živio, ali i tamošnjem srpskom i crnogorskom narodu (svejedno, nema razlike), dajući višemilionska sredstva za obnovu pravoslavnih duhovnih hramova na Kosovu, kojoj vjeroispovijesti i vi pripadate, pojedini kao što je ,,Pobjeda“, čiji su se pojedinci neosnovano bogatili na račun države, a na štetu naroda, ,,dokazivali“ su da on nije dobar Čovjek.

A da je ta ista država na otvaranje žičare dovela upitne svjetske zvijezde kao sto je to činila sa si….m Pamelom Anderson i Klaudijom Šifer, pa i da je mali Nebojša Šofranac doveo Mesija ili tenisku zvijezdu u usponu, Alkaraza, navijajući za sve koji igraju protiv Novaka, samo ne za Novaka, morali bi da ih smjestite u najskuplji risort, vodate helikopterom po Crnoj Gori, kljukate kačamakom i jagnjetinom, i uplatite na njihov konto nekoliko stotina hiljada evra.

Ovako, dobili ste ,,svjetskog broja jedan svih vremena“, i to potpuno besplatno, koji je na svom instagram profilu, naravno, takođe besplatno, objavio pejzaže Crne Gore odakle potiču njegovi preci, uz stihove ,,Niđe nije nebo kao iznad Crne Gore“. I time za malu Crnu Goru i njenu turističku ponudu uradio više nego što će većina crnogorskih lažnih patriota ili 1000 reklama u najskupljim časopisima.

Sram nas bilo, ko srama ima.

1 Comment
  1. Srdjan Lonchar komentariše

    Molim vas uporedite Velikog Novaka Djokovica i Maleckog Jakova Milatovica.
    .
    .
    Crnu Goru su vekovima nazivali SRPSKA SPARTA. Nema sumnje da je CG neka verzija SLOBODARSKE SPARTE.
    Nikad nijedna osoba nije rekla da je CG ALBANSKA-MUSLIMANSKA-BOSHNJACHKA SPARTA.
    .
    .
    Na shta ti lichi CG, koju vodi Malecki Jakov? Meni ova CG lichi na CG, koju je do skora vodio Veliko Albanac Dritan. CG sa Meleckim Jakovom lichi na „Kosovu“ sa Kurtijem. …Okupacija…Vazalstvo…. Ponizne, bezlichne sluge…..Ambasade im prave „Vladu“….. Kazu im KOJI NAROD TREBA DA IMA PREDSTAVNIKE U VLADI A KOJI NAROD NE SME DA IMA PREDSTAVNIKE U TOJ „VLADI“. V……Njima je zajednichka „GOTOVA PRICHA“.
    .
    .
    Da li si pratio posetu Kurtija Tetovu.1999 u Tetovo Regionu su imali „TETOVA REPUBLIKU“. Bili su zauzeli pola Skoplja, kad ih je NATO zaustavio i razoruzao. Naredio im je da postanu „GRADJANISTI“, shto bi rekli u „Vijestima“ – „NEEKSTREMNI CENTRALISTI-PROEVROPLJANI“!!!
    .
    .
    Jedan Srbin, poslanik u SM Parlamentu je juche rekao da kad „Kosova“ postane gotova pricha, kad bi nedaj Boze i SR priznala Milatovicevu „Kosovu“, to bi bio KRAJ ZA SEVERNU MAKEDONIJU. I Makedonija bi postala Jakovova „GOTOVA PRICHA“. A shta mislish, da li je moguce da Tetova postane JAKOVOVA GOTOVA PRICHA, a da Tuzi i Ulquin ostanu u Crnoj Gori?
    .
    .
    Mogao je i Veliki Novak Djokovic da se pridruzi „NE-EKSTREMISTIMA, NE-MALIGNOM FAKTORU, CENTRISTIMA, GRADJANISTIMA“ (udari im bilo koju od tih smeshnih „GOTOVA PRICHA“ nalepnica) i da potom bude slavljen na Zapadu kao „hrabar“ gradjanista, koji se bori protiv malignih nacionalista, ekstremista na strani Euro-Atlantskih Demokrata-Gradjanista proitiv korupcije, za Vladavinu Prava, za „dobrosusedske odnose“… i sve te otrcane parole, koje koristi i Milo Lopov.
    .
    .
    Nole takodje ima 36 godina, ali on ima CHAST-OBRAZ-PONOS. On staje uz SVOJ NAROD U BORBI ZA SVOJ IDENTITET, U BORBI ZA SVOJU SLOBODU, PROTIV KURTIJEVOG, VELIKOALBANSKOG APARTHEJDA NA OKUPIRANOM KIM-u.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.