Dnevni horoskop

0
  • Ovan

    Izne­na­d­ni pri­liv no­v­ca i po­če­tak no­ve sa­ra­d­nje mo­gu obe­lje­ži­ti ovaj dan. Uspjeh pu­tem in­ven­ti­v­nih po­slov­nih re­še­nja. Ta­j­no­vi­ti ste, a to u par­t­ne­ru mo­že pro­bu­di­ti su­m­nje u to ko­li­ko ste iskre­ni. Bo­lje sprije­či­te kri­zu po­vje­re­nja. Pro­blem sa si­nu­si­ma, mo­gu­ća gla­vo­bo­lja.

  • Bik

    Va­še po­lje ka­ri­je­re mo­že vam do­nije­ti zna­ča­j­no una­pre­đe­nje po­slo­va­nja i ši­re­nje kru­ga sa­ra­d­ni­ka. Vaš od­nos s par­t­ne­rom pro­la­zi kroz po­ma­lo kriz­ni pe­riod. Va­ši sta­vo­vi su su­pro­t­sta­vlje­ni. Pra­ti vas ne­sa­ni­ca. Po­tre­ban vam je od­mor, iza­be­ri­te ne­ku uda­lje­ni­ju de­sti­na­ci­ju.

  • Blizanci

    Ni­ste za­do­vo­lj­ni na­či­nom na ko­ji vas tre­ti­ra­ju na po­slu, pla­ni­ra­te da ne­što pro­miije­ni­te. Pra­vi čas da ostva­ri­te krea­ti­v­ne ide­je. Osje­ća­te za­si­će­nje u ve­zi i neo­p­hod­no vam je no­vo isku­stvo, ispi­ti­va­nje no­vih gra­ni­ca isku­stva. Bo­lo­vi u ko­le­ni­ma.

  • Rak

    Uspje­šno će­te za­vr­ši­ti sve što se ti­če ad­mi­ni­stra­ti­v­no-prav­nih po­slo­va. Uspjeh u ra­du s kli­jen­ti­ma i u uslu­žnim dje­lat­nos­ti­ma. At­mo­s­fe­ru ovog da­na ispu­ni­će ro­man­ti­čan sa­sta­nak s oso­bom ko­ju ste upo­zna­li pre­ko dru­štve­nih mre­ža. Mo­guć pro­blem s gi­h­tom, ura­di­te ana­li­zu uri­na.

  • Lav

    Vaš smi­sao za po­slo­va­nje do­nije­će vam veo­ma po­vo­ljan ra­zvoj si­tua­ci­je. Uspje­šan po­slov­ni po­tez do­no­si vam no­vac. Do­pa­da vam se oso­ba ko­ja ži­vi da­le­ko od vas. Usko­ro slije­di vaš su­sret i da­lje zbli­ža­va­nje iz­me­đu vas. Ta­hi­ka­r­di­ja.

  • Djevica

    Kra­t­ko­tra­j­na ne­sta­bi­l­nost u pri­li­vu no­v­ca mo­že do­pri­ne­ti to­me da ne­ke po­slo­ve ipak odlo­ži­te zbog ne­do­vo­lj­no sred­sta­va. Slo­bod­nim Dje­vi­ca­ma pred­sto­ji su­d­bin­ski su­sret s oso­bom ko­ja mo­že iz ko­re­na da im pro­mije­ni ži­vot. Pre­hla­da, pra­će­na vi­so­kom te­m­pe­ra­tu­rom.

  • Vaga

    Ula­zi­te u pe­riod du­go­ro­č­nih rje­še­nja za vas, ali mo­že­te nai­ći na po­te­ško­će u raz­go­vo­ru s oso­ba­ma od uti­ca­ja. Oče­ku­je vas sa­sta­nak na­sle­po s veo­ma pri­vla­č­nom oso­bom ko­ju ste upo­zna­li pre­ko dru­štve­nih mre­ža. Bo­lo­vi u gr­lu, ote­če­ni kra­j­ni­ci.

  • škorpija

    Pos­to­je­ći aspe­k­ti do­nije­će vam du­blje sa­gle­da­va­nje po­slov­nih te­n­de­n­ci­ja i omo­gu­ći­ti vam da kre­ne­te odli­č­nim pra­v­cem. Na­j­bo­lje bi bi­lo da pr­vi na­či­ni­te ko­rak po­mi­re­nja s par­t­ne­rom, ta­ko će­te pre­mos­ti­ti kri­zu. Uko­če­nost vrat­nog dije­la ki­č­me.

  • Strijelac

    Ovaj dan će vam do­nije­ti uspjeh u tr­go­vi­ni, po­se­b­no uvoz-izvoz. Ko­n­stru­k­ti­v­ni raz­go­vo­ri će vam do­nije­ti zna­ča­j­nu do­bit. Oče­ku­ju vas va­žni do­go­vo­ri s par­t­ne­rom. Vaš od­nos pro­ži­ma­ju uza­ja­m­no ra­zu­mije­va­nje i po­dr­ška. Pre­kon­tro­li­ši­te vid, mo­gu­ća je pro­mje­na dio­p­tri­je.

  • Jarac

    Na­stu­pio je taj vaš ča­rob­ni tre­nu­tak ka­da će vam ostva­re­nje mno­gih za­mi­sli po­ći za ru­kom. Ima­te po­dr­šku pla­ne­ta za to. Ako ste ne­za­do­vo­lj­ni par­t­ne­ro­vim po­na­ša­njem i uko­li­ko se ne pro­me­ni, ra­z­mi­sli­će­te o ek­stre­m­nim odlu­ka­ma. Pro­blem sa ene­r­gi­jom.

  • Vodolija

    Oba­zri­vo pre­go­va­ra­j­te o po­slo­vi­ma, pa čak i u obi­č­noj ko­mu­ni­ka­ci­ji sa sa­ra­d­ni­ci­ma. Ne­ko od sa­ra­d­ni­ka ni­je sa­svim iskren. Vaš od­nos s par­t­ne­rom se sve vi­še po­pra­vlja, ta­ko da ste za­do­vo­lj­ni i ispu­nje­ni. Vi­še se kre­ći­te. Po­ja­ča­j­te ak­ti­v­nos­ti.

  • Ribe

    Po­se­b­na di­na­mi­ka pro­ži­ma va­še po­lje po­slov­ne sa­ra­d­nje. Pro­ši­ri­će­te krug sa­ra­d­ni­ka i ostva­ri­ti do­bru za­ra­du. Sa­sta­nak s par­t­ne­rom, s ko­jim se du­go ni­ste vi­dje­li, do­pri­nije­će to­me da oži­ve va­še sta­re stra­sti. Na­sta­vak po­gla­vlja. Sma­nji­te unos al­ko­ho­la.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.