Bošnjačka stranka pokušava da uhvati poslednji voz: Lobiraju i preko Mila ulazak u vladu, šanse su im minimalne!

5

Funkcioneri Bošnjačke stranke posljednjih desetak dana, bukvalno su se rastrčali po terenu, ne bili uhvatili posljednji politički voz da uskoče u novu 44. Vladu, saznaje BORBA.

U tu akciju je bio uključen i dojučerašnji lider DPS-a Milo Đukanović, koji je preko svojih lobista pokušao da ugura BS u vladu.

Jasno je da bi ulazak BS u Vladu, a da u nju ne uđe koalicija Za budućnost Crne Gore, to značilo da bi upravo Ibrahimovićeva stranka bila tas na vagi i da bi tu Vladu u svakom momentu mogli da obore.

Iako je u jednom momentu njihov ulazak u vladu bio gotovo izvjestan posljednjih nedjelju dana situacija se drastično promijenila. Svjesni da će vjerovatno izvisiti i da neće ući u Vladu, funkcioneri BS su se rastrčali kod međunarodnih lobista da na sve moguće načine pokušaju da se uguraju u 44. vladu.

U tu svrhu se aktivirao i sam Đukanović koji je imao susret na visokom nivou u Sarajevu na kojem je bilo riječi o strategiji za ulazak BS u vladu.

Poslednje informacije govore sa taj sastanak nije urodio plodom i da je BS danas daleko od ulasku u vlast.

Međutim, ne bi bilo iznenađenje da u poslednjem trenutku dođe do veleobrta i da amin na sastav vlade daju međunarodni centri moći!

5 Comments
  1. Delta City. komentariše

    O njihovom ulasku odlučuje mandatar Eskobar iz Sjedinjenih Zločinačkih Država.

  2. Ivi komentariše

    Srušite ovu što kreči, i zajašite Podgoricu. Neka Vam priče o vladi. Sruši će je Dritan, pa će biti manje….

  3. Ivi komentariše

    Vidjeli ste šta rade po Ulcinju, kliču OVK, psuju Srbe, majku, manite se Micke iz Amerike, rušite Miljovu bezbjednjakinju, biće sve gore i gore, dok nije kasno…

  4. Mmslwlw komentariše

    To je sve kad se reforme niste odradili kako treba. Pa dje to ima da jedan Zoran Jelic 4×1 , jedan Zugic sto je napada Radovic, jedna Perovic, sudski savjet vedre i oblace u na papiru oslobodjenoj CG?

    Sto cini Milo, kakvi bre BS bolje koalicija pobjednika od 49 nego pes, becic sa manjinama to je osudjeno na tesku propast , albanci su pokazali korektnost, hrvati su pokazali principijelnost x
    I treba postovati a BS ne bosnjacki narod je pokazao toliku bezobzirnost, oni bi da mogu uradili sve na svoju stetu ako bi znali da ce bar za 20% veca steta biti po crkvu i srbe iz CG. A za ove iz DPS se treba pomoliti, necasitivi je obihvatio njihivu dusu, kod njih su sjedinjeni sujeta, strah od gubitka slobode, pohlepa. Razumijem jante gkavesine, toliko su bili osilili da su ljubavnice zaposljavali na Budzet cak su mislili i kucne ljubimce da uposle ali morali su zakon mijenjat jer nisu svi kerovi i macke iste, toliko su njihovi posebni da su vise trosili na kucne ljibimce nego neki posteni covjek na svoju porodicu. Bagra odnarodjena i obezbozena. Sotone iz DRPS sad vidite da vas ni 10% ljudi u CG srcem ne podrzava.

  5. Analiza komentariše

    Srbija bre!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.