Navijači Fulama izviždali Mitrovića, on navodno viđen na avionu za Arabiju

0

Srpski napadač Aleksandar Mitrović, odigrao je svoj prvi meč za Fulam, poslije zahtjeva da napusti „Krejven kotidž” i preseli se u Arabiju.

Prilikom zagrijavanja, reprezentativac Srbij, prišao je tribini gdje su najvatrenije pristalice kluba, a velika većina navijača mu je zviždala.

Ipak, za trenera Fulama, Marka Silvu ne postoji ama baš nikakva dilema – Mitrović je i dalje fudbaler Fulama i on smatra da će tako i ostati.

Mitrović je spreman da zaigra za Fulam”, rekao je Silva, otkrivši da je on igrao i 60 minuta meča protiv Hofenhajma iza zatvorenih vrata juče.

Ipak, i pored izjave trenera Marka Silve da je Srbin spreman da zaigra i više od pola sata u narednom periodu pojavili su se snimci na društvenim mrežama u kojima se tvrdi da je fudbaler na putu za Bliski istok.

Navodno je Aleksandar Mitrović viđen na aerodromu „Hitrou” na terminalu za arapske zemlje, međutim ne postoji još uvijek potvrda niti tačan datum kada je snimak nastao, pogotovo jer se na snimku vidi i Mitrogolov saigrač Saša Lukić. Možemo samo pretpostaviti da se tu nešto „kuva” i da bi Sergej Milinković-Savić, koji rešeta mreže u Al Hilalu, dobiti sjajnog saigrača.

Ekipa Marka Silve novu sezonu otvara 12. avgusta, gdje će igrati protiv Evertona u Liverpulu.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.