Dnevni horoskop

0
  • Ovan

    Ovaj dan obe­lje­ži­će po­slov­ni sa­sta­nak na ko­jem će­te mo­ra­ti da do­ne­se­te veo­ma bi­t­nu odlu­ku. Pred­sto­ji vam ime­no­va­nje na no­vu du­žnost. Do­pa­da vam se oso­ba ko­ju sva­kod­ne­v­no sre­će­te na po­slu. Mo­gu­ća je ta­j­na ve­za. Pro­bav­ne te­go­be.

  • Bik

    Mo­že­te ima­ti osje­ćaj da se na­la­zi­te na pre­kre­t­ni­ci, jer izbo­ri ko­je sa­da bu­de­te na­či­ni­li mo­gu da uti­ču na va­šu ka­ri­je­ru du­go­ro­č­no. Su­d­bin­sko po­znan­stvo mo­že se de­si­ti na ne­kom pu­to­va­nju ili u su­sre­tu u ne­koj in­sti­tu­ci­ji. Ta­hi­ka­r­di­ja.

  • Blizanci

    Ne­za­po­sle­ne Bli­za­n­ce oče­ku­ju va­žne vije­sti u ve­zi s po­slov­nom po­nu­dom. Oče­ku­je vas preo­kret u ka­ri­je­ri. Na lju­bav­nom pla­nu pri­su­tan je ri­va­li­tet. U ne­dou­mi­ci ste zbog oso­be ko­ja u va­ma bu­di po­mije­ša­na osje­ća­nja. Ne­r­vo­za.

  • Rak

    Da­nas će­te uspje­šno rije­ši­ti je­dan ad­mi­ni­stra­ti­v­ni pro­blem. To će vam omo­gu­ći­ti da zau­z­me­te ade­kvat­nu ra­d­nu po­zi­ci­ju. Vaš od­nos s par­t­ne­rom je ispu­njen lju­ba­vlju i nje­žno­šću, a ako pos­to­ji ne­ka ne­su­gla­si­ca, rije­ši­će­te je bez pro­ble­ma. Uko­če­nost lu­m­bal­nog dije­la ki­č­me.

  • Lav

    Uspje­šna po­slov­na sa­ra­d­nja sa inos­tran­stvom i spo­ra­zum na du­go­ro­č­nom ni­vou mo­gu da vas izba­ce u sam vrh pro­fe­sio­nal­nog kru­ga. Vaš od­nos s par­t­ne­rom je pun lju­ba­vi, a ka­ri­ka ko­ja ne­dos­ta­je je vi­še za­jed­ni­č­kog vre­me­na. Vi­še se od­ma­ra­j­te.

  • Djevica

    Uko­li­ko se ba­vi­te krea­ti­v­nim za­ni­ma­njem, da­nas će­te pos­ti­ći odli­č­ne re­zu­l­ta­te i bi­ti po­hva­lje­ni pred svi­ma. Vaš od­nos s par­t­ne­rom mo­že da pro­đe kroz fa­zu lije­pih izne­na­đe­nja. Mo­gu­će je pu­to­va­nje. Pad imu­ni­te­ta.

  • Vaga

    Ključ uspje­ha je di­plo­mat­ski ta­kt u od­no­su s no­vim par­t­ne­ri­ma ili na­dre­đe­ni­ma. Va­žno je da za­dr­ži­te neu­tra­lan stav. Oče­ku­je vas pre­la­zak gra­ni­ce ko­le­gi­jal­nos­ti sa oso­bom s po­sla. Me­đu­tim, oprez s ta­j­nim ve­za­ma. Gla­vo­bo­lja.

  • škorpija

    Po­vo­ljan aspe­kt mo­že vam do­nije­ti uspjeh u pre­go­vo­ri­ma i na jav­nim na­stu­pi­ma. Priz­na­nja za pos­ti­g­nu­te re­zu­l­ta­te. Ima­te kri­zu po­vje­re­nja u ve­zi s par­t­ne­rom i spre­m­ni ste na rje­še­nja u sti­lu „ili-ili”. Ne­sa­ni­ca, kao po­slje­di­ca ve­li­kog pre­mo­ra.

  • Strijelac

    Ne­ko od va­ših na­dre­đe­nih pru­ži­će vam po­se­b­nu po­dr­šku. Pos­to­ji mo­gu­ć­nost da pre­đe­te na vi­šu po­zi­ci­ju i do­bi­je­te po­vi­ši­cu. Slije­de ro­man­ti­č­ne sce­ne s par­t­ne­rom u tre­nu­t­ku ka­da vam pri­re­đu­je lije­po izne­na­đe­nje. Za­jed­ni­č­ko pu­to­va­nje. Izbje­ga­va­j­te ma­snu i za­či­nje­nu hra­nu.

  • Jarac

    Odlu­či­li ste da ostva­ri­te na­j­te­ži ci­lj u ka­ri­je­ri, a po­vo­lj­na ene­r­gi­ja će vas po­ve­sti na pra­vi put uspje­ha. Fi­nan­si­j­sko una­pre­đe­nje. Vaš od­nos s par­t­ne­rom obe­lje­ža­va­ju zbli­ža­va­nje i sve ve­ća pri­snost. Pre­hla­da.

  • Vodolija

    Vaš od­nos s na­dre­đe­ni­ma mo­že bi­ti pro­ble­ma­ti­čan. Pred vas će bi­ti pos­ta­vlje­ni izu­ze­t­no vi­so­ki za­h­tje­vi što se ti­če re­zu­l­ta­ta. Osje­ća­te se ne­s­hva­će­no od stra­ne par­t­ne­ra. Otvo­re­no po­raz­go­va­ra­j­te o spor­nim pi­ta­nji­ma. Vi­ru­sna in­fe­k­ci­ja.

  • Ribe

    Fi­nan­si­j­ski pri­liv, i to s pot­pu­no neo­če­ki­va­ne stra­ne. Oče­ku­je vas no­vi izvor pri­ho­da kroz ho­bi ili do­dat­ne ak­ti­v­nos­ti. Pla­ni­ra­te da izne­na­di­te par­t­ne­ra za­jed­ni­č­kim pu­to­va­njem na veo­ma za­ni­mlji­vu de­sti­na­ci­ju. Gla­vo­bo­lja.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.