Penzionisani Zdravko Krivokapić izigrava američkog ambasadora: ZBCG može u Vladu, ali bez svojih lidera!

12

Bivši premijer, a sada aktivni penzionisani političar Zdravko Krivokapić, poručio je na RT Nikšić da bi pristao da u Vladu uđe koalicija Za budućnost Crne Gore, ali bez svojih lidera.

Propali političar u pokušaju i etičar dao je sebi za pravo da se bavi kadriranjem u koaliciji ZBCG, a nije bio u stanju da održi svoj Demohrišćanski pokret u životu ni pola godine, već je iz istog pobjegao kako bi izigravao politčkog staratelja Milojka Spajića.

– Ja bih pristao da u Vladu uđe koalicija Za budućnost Crne Gore, odnosno eks DF, ali bez svojih lidera. Apsolutno imam razloge zašto to tvrdim, jer u tom savezu postoje briljantni mladi ljudi, koji ne mogu da dođu do pozicije koje zaslužuju, a mogu dobro da dobrinesu budućem razvoju Crne Gore. Jer, većina njih u tom trenitku nisu imali bilo kakav izbor, nego da budu u DF-u. I ja se nadam da će to pozitivno shvatiti oni koji mene kritikuju da je međunarodna zajednica učestvovala u sastavljanu moje vlade. E pa, oni neka shvate da je suština svakog djelovanja ono što pokažete svojim radom. Oni su bili gubitnici do 30. avgusta i nisu znali da prihvate pobjedu kako treba – poručio je Krivokapić.

Iako je odlučio da „okači kopačke o klin“, Zdravko Krivokapić se sve češće pojavljuje na tv ekranima i podsjeća javnost zbog čega je zaslužio oreol najvećeg prevaranta i prevrtljivca  na političkoj sceni, kojeg se na kraju i Crkva odrekla time što ga je prekrečila na ikoni u podgoričkom hramu Hristovog Vaskrsenja.

Krivokapić je očito previše vremena provodio u američkoj ambasadi, pa je sada odlučio da „uskoči u kožu“ ambasadorke Džudi Rajzing Rajnke i određuje ko smije, a ko ne biti član Vlade.

Sva sreća pa Krivokapićevi javni istupi, baš kao i u vrijeme dok je obavljao funkciju premijera, služe za zabavljanje javnosti, tako da ovaj ispad na nikšićkom javnom servisu ne uzima „zdravo za gotovo“ ni njegov štićenik Milojko Spajić.

Krivokapić će ostati paradigma vremena koje je srećom kratko trajalo, a koje su obilježila neispunjena obećanja, izigravanje volje naroda, podizanje tenzija u odnosima Srbijom uz asistenciju kohabitacionog partnera – DPS-a, varanje SPC-a i patrijarha Porfirija…

 

12 Comments
  1. Teodora komentariše

    Ostrugani izdajnjk, nebitan skroz.

  2. Plotari komentariše

    Igraj domine ,i stavi fantomku na glavu da te niko ne pozna.sram te bilo .ti se oglasavas .da. Imalo obraa imas odselio bi se ,a ne ti da se oglasis .

  3. Walter komentariše

    DF je velika koalicija i ima dovoljno kvalitetnih kadrova da pokrije najznačajnije pozicije u budućoj Vladi i po dubini. Čelnici koalicije ili poslanici svakako i nijesu imali namjeru da uzmu ministarska ili funkcionerska mjesta.

  4. djuroperovic komentariše

    ne volim krivokapica ni malo ali je u pravu.milkan, mandic, vusurovic i jos neki u penziju sto prije.

    1. Q komentariše

      Gdje ovo može biti upravu ?

    2. Jovo komentariše

      Ne seri

  5. Q komentariše

    Jednom govno uvjek govno.Govno izglef mijenja ali uvijek smrdi!

  6. Radojko komentariše

    Tranja Krivokapic, prekreceni lik sa freske iz Hrama,lazni srbin i 100% milogorac, lazov Patrijahra u oci, nepotpisivac Temeljnog ugovora, cuvar Mila Djukanovica od zatvora….laprda i mlati praznu slamu! Sve je ovo maslo fra Gojka Perovica!

  7. Blazo komentariše

    Ovo kaze lazov koji je lagao da je Katnic hteo da ga uhapsi, da su mu cerkama pretili u Beogradu, da ce uraditi freske u crkvi u Niksicu….ne znam samo sto ovom idiotu iko daje prostor u medijima.

  8. Komsija odozgo komentariše

    😀 ima li ko da mu nije jasno zašto ovu spodobu zovu Tranja?

  9. Miki O. komentariše

    Ovaj covjek je najveci blam Crne Gore u novijoj povijesti! Najobicniji prevarant, koji bi se da ima i malo obraza skrivao od javnosti, umijesto sto iznosi neko svoje misljenje za koje ga niko nije ni pitao! Da je pravde u ovoj zemlji on bi trebao da odgovara za izdaju naroda ove zemlje!!!

  10. Sočinitelj komentariše

    Tako je.
    Čega se pametan stidi,time se budala ponosi.
    Ovoga šira familija treba da krije, a da mu se ime ne spominje….i da se đeci ubuduće ne daje ime tranjino.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.