Arsenal: Nadležni organi će utvrditi da li je bilo nečasnih radnji pojedinaca

0

Upravni odbor fudblaskog kluba Arsenal iz Tivta, odbacio je naovode poljske nacionalne televizije „TVP“, koja je navela da je utakmica tivatskog kluba i jermenskog Alaškerta (1:6 za Alaškert) u Ligi konferencija sumnjiva zbog navodnog namještanja. „TVP“ tvrdi da su kladionice primile više od 250 hiljada evra tokom prvog poluvremena na igru „2+gola“, iako je rezultat u 35. minutu bio 0:0. Prvi gol na „DG Areni“ postignut je u 40. minutu, a drugi u sudijskoj nadoknadi. Kladionice su pokušale da stopiraju visoke uplate u posljednjih 10 minuta prvog dijela igre, ali su neke već bile uplaćene, a u tim trenucima kovta je iznosila čak 30.

Utakmica je na kraju završena rezultatom 1:6, i to „na još sumnjiviji način“, pošto su gosti postigli dva gola u sudijskoj nadoknadi drugog poluvremena“, navodi „TVP“.

Upravni Odbor FK Arsenal Tivat odbacio je navode koji su izašli u inostranim medijima.

„Meteorski uspon našeg kluba u posljednje dvije godine, sa divljenjem sigurno ne gledaju svi u Crnoj Gori, ali to je naša zbilja i stvarnost“, navode iz tivatskog kluba na ove optužbe.

Oni navode da će istražni organi istražiti da li je bilo „nepoštenih radnji pojedinaca“.

Naravno da naš klub nema veze sa nečasnim ranjama, ukoliko ih je bilo, dok će nadležni organi utvrditi da li je bilo nepoštenih radnji nekih pojedinaca. Umorni smo od stalnog provlačenja kroz blato, dok postižemo istorijske rezultate“, saopštili su iz Arsenala.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.