Božović: Ponosni smo što u našoj državi konačno nema nedodirljivih!

0
Čestitamo hrabrim profesionalcima iz SPO i SDT koji u kontinuitetu rade dobar posao, saopštio je predsjednik Odbora SNP Glavnog grada Podgorica Bogdan Božović.
„Socijalistička narodna partija (SNP) sa svojim partnerima u Vladi je predano radila na stvaranju uslova kako bi nadležne institucije mogle da se uhvate u koštac sa višedecenijskim problemom koji opterećuje naše društvo. Ponosni smo na činjenicu da u našoj državi više nema nedodirljivih i da su svi jednaki pred zakonom“, izjavio je Božović.
Danas se, kako je dodao, obistinjava ono što smo godinama tvrdili, da su pojedine državne strukture srasle sa kriminalnim organizacijama, tj. postale njihov dio. Priča o patriotizmu i zaštiti državnih interesa bivše vlasti na čelu sa DPS se ovih dana ruši kao kula od karata. Država se poštovala i voljela u onoj mjeri u kojoj se kriminalnim aktivnostima mogla steći lična korist.
„Nezavisno sudstvo i tužilaštvo, profesionalizam u organima bezbjednosti, sloboda medija i govora su preduslovi da bi naše društvo zaista bilo demokratsko. Politički subjekti koji dijele ove vrijednosti će u Socijalističkoj narodnoj partiji imati partnera“, zaključio je Božović.
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.