U diskoteci pronađena droga

0

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Kotor su u noći između 22. i 23. jula kontrolisali više lica u jednoj diskoteci u tom gradu i pronašli manje količine droga.

„Kontrolom A.P. (26), N.P. (23) iz Podgorice, V.R. (25) iz Kotora i N.Č. (27) iz Nikšića pronađene su manje količine biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. Kod M.M. (23) iz Kotora je pronađeno manje pvc pakovanje sa sadržajem amfetamina, kao i jedna tableta ekstazija, dok je kod stranog državljanina M.G.W. (24) iz Australije pronađeno manje pakovanje kokaina“, saopšteno je iz Uprave policije.

M.G.W. je lišen slobode zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga, dok su protiv ostalih pomenutih lica podnijeti zahtjevi za pokretanje prekršajnih postupaka po istom Zakonu.

Osim toga, policija je u Kotoru, vršeći pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju, kontrolisala lice F.K. (20) iz Kotora kod kojeg je pronađena manja količina opojne droge marihuana zbog čega će i protiv ovog lica biti podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.